ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Προωθούν τον Δικηγόρο ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΤΣΕΛΗ για Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου


Ειρήνης Νταϊφά Στέλιος Κατσέλης Δικηγόρος,

Αποκλειστική είδηση του FaliroPressNews από εγκυρότατες πηγές, ότι προωθείται παρασκηνιακά η υποψηφιότητα του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου!

Ο επιτυχημένος δικηγόρος του δήμου ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ φαίνεται πως αποτελεί την ιδανική λύση για το Δήμο ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.
Τουλάχιστον αυτό εισηγούνται διάφοροι κύκλοι του ευρύτερου κεντροδεξιού χώρου στον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Πρόκειται για σημαντικούς παράγοντες της κεντροδεξιάς του ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, επιχειρηματικούς κύκλους των αποκαλούμενων «left liberals«, αλλά και δυνατούς κύκλους της Εκκλησίας. Επίσεις πρωτοστατούν ο π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ και πρόεδρος τουδημοτικού συμβουλίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΕΡΙΔΗ, Θεόδωρο Κανέλλο Αντιδήμαρχος η πλειοψηφία της δημοτικής παράταξης ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. Πρώην Αντιδήμαρχοι , δημοτικοί σύμβουλοι ,αθλητικοί σύλλογοι οι οποίοι φαίνεται πως βλέπουν με καλό μάτι την υποψηφιότητα ΚΑΤΣΕΛΗ για τη Δημαρχία του ΦΑΛΗΡΟΥ.

Δεδομένης και της καλής εικόνας που παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, μετά χρόνια άσκησης των καθηκόντων της, η πρόκληση μοιάζει αρκετά ελκυστική τόσο για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όσο και για το παπαδοπαίδι που διατελεί και νομικός σύμβουλος στο δήμο.

Από την άλλη μεριά,η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο δήμο μας αναπτύσσεται και δυναμώνει. Ενώ ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ φαίνεται να μην έχουν προς το παρόν κάποια δυνατή υποψηφιότητα για έναν από τους σημαντικότερους δήμους των νοτίων προαστίων της χώρας.Οι φήμες που ήθελαν κατακερματισμό της παράταξης του νυν δημάρχου, Διονύση Χατζηδάκη, και ουσιαστική διασπορά των δυνάμεων της Ν.Δ. στην περιοχή (που είναι και πολύ σημαντικές, ανεξάρτητα από τα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος) φαίνεται το τελευταίο διάστημα να ατονούν κι από την πλευρά του δημάρχου αποδίδονται σε «ευφάνταστα σενάρια»
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ αν επιμείνουν στην υποψηφιότητα τούς για δήμαρχοι Φαλήρου ο πολυσυλλεκτικός Δημήτρης Πιτούλης ,Ανδρέας Δούμας ,Βίκυ Ανδρικοπούλου ,Γιάννης Φωστηρόπουλος. Η να πρωτοστατήσει από την κεντροαριστερά για τον ΣΥΡΙΖΑ ο ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπίτσικας ο οποίος έχει βαθιά ερείσματα μέσα στην Φαληρική κοινωνία.Για το Κινήματος Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Τριάντος με μεγάλη εμπειρία, στον πρώτο και δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ίδωμεν ή οψόμεθα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου