ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Καταγγελία-φωτιά: Του Στέλιου Κατσέλη Υποψηφίου Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου


Καταλαβαίνω απόλυτα, την ανάγκη που εξυπηρετεί το "χαλκείο" που στήθηκε πρόσφατα και φέρει τον ψευδεπίγραφο τίτλο "pfaliro.gr" (πίσω από τον οποίο κρύβονται οι ανώνυμοι και θρασύδειλοι συντάκτες του) για να υπηρετήσει την ανομολόγητη αλλά προφανή σκοπιμότητα να "στηρίξει" -έτσι νομίζει- τον συνυποψήφιό μου κο Φωστηρόπουλο, ο οποίος -κατά τα λοιπά- δεν παραλείπει να τονίσει, όπου βρεθεί και σταθεί, τον πολιτικό πολιτισμό, όπως ο ίδιος προφανώς τον αντιλαμβάνεται από τον τρόπο που τον εφαρμόζει.

Αναδημοσιεύω το φαιδρό αυτό κείμενο, για να γνωρίσουν οι δημότες του Παλαιού Φαλήρου τις μεθόδους που μετέρχονται οι στρατευμένοι και πρόθυμοι "διαμορφωτές κοινής γνώμης", στον υπέρ πάντων αγώνα που έχουν επιδοθεί, για να συντηρήσουν την παθογένεια και νοσηρότητα που συγκεκαλυμμένα και επί δεκαετίες ταλανίζουν το Παλαιό Φάληρο. Είναι αναντίστοιχοι, δυσανάλογοι και "μικροί", απέναντι στη διαχρονική ποιότητα της κοινωνίας αυτής της πόλης.
Από το δόλιο και υποβολιμαίο αυτό δημοσίευμα, συνάγονται και δύο επί μέρους συμπεράσματα:
Το πρώτο, ότι ο συνυποψήφιός μου δεν μου έχει προτίμηση ως ανθυποψήφιό του και πολιτικό αντίπαλο, σε μια μεταξύ μας αναμέτρηση. Αλλά δυστυχώς γι' αυτόν, η πρακτική του άθλιου αυτού μέσου επικοινωνίας, υποδηλώνει τον πανικό που τους έχει καταλάβει.
Και το δεύτερο -εξόχως αποκαλυπτικό- είναι η άποψή τους για τους υπαλλήλους του Δήμου. Ο απαξιωτικός, υποτιμητικός και περιφρονητικός τρόπος που τους αντιλαμβάνονται. Αφού επιλέγουν να προσδιορίσουν ως "υπάλληλο" τον δικηγόρο του Δήμου, ο οποίος είναι ένας λειτουργός που συνδέεται με ειδική σχέση εντολής με το νομικό πρόσωπο και ασκεί το δικηγορικό λειτούργημα και ιδιωτικά. Χρήζουν ως "υπάλληλο" τον νομικό εκπρόσωπο του Δήμου, για να τον μειώσουν -όπως εκείνοι το αντιλαμβάνονται και διακαώς το επιθυμούν- αλλά δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι ότι έτσι προδίδουν την πραγματική άποψη και θέση που επιφυλάσσουν στους δημοτικούς υπαλλήλους, των οποίων μάλιστα φιλοδοξούν να γίνουν διοίκηση.
Καλώ πρωτίστως, τους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και τους δημότες, ν' αντιληφθούν το πραγματικό πρόσωπο και τις προθέσεις των ανθρώπων αυτών και ν' αφυπνιστούν, ώστε ν' αποφύγουμε να γκρεμιστεί ό,τι έχτισε η ηγεσία του Δ. Χατζηδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου