ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Η στήριξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Βίκυ Ανδρικοπούλου για τον δήμο Παλαιού Φαλήρου


Ο Α. Θ. Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συναντήθηκε με την Βίκυ Ανδρικοπούλου, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου-Υποψήφια Δήμαρχο και τους συνεργάτες της από τον Δημοτικό Συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ», όπου και συζήτησαν για οικολογικά και άλλα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Φανάρι και διήρκησε πάνω από μία ώρα. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ενημερώθηκε πλήρως και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις οικολογικές και κοινωνικές της δράσεις. Ο «Πράσινος Πατριάρχης» όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται λόγο της έντονης και ενεργής οικολογικής του δράσης σε όλο τον πλανήτη και ειδικά σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος συμπορεύεται από κοινού με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου σε ενημερωτικό έντυπο κοινών περιβαλλοντικών δράσεών τους.

Ο Α.Θ. Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος κατά την διάρκεια της συζήτησης εξέφρασε την ευχή άνθρωποι με την δράση και την προσωπικότητα της Βασιλικής Ανδρικοπούλου να αναγνωριστούν από τους δημότες και τους πολίτες όπως πρέπει και όπως τους αξίζει για να πετύχουν τους στόχους τους για το καλό της κοινωνίας και να αναλάβουν τους ρόλους και τα αξιώματα εκείνα που θα τους επιτρέψουν να υλοποιήσουν τα οικολογικά και κοινωνικά τους οράματα.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είπε μεταξύ των άλλων, χαρακτηριστικά: «Τι γίνεται το Φάληρο με τους πολλούς Κωνσταντινοπολίτες?

Θα πω στους Πολίτες να σας ψηφίζουν πάντα. Και τώρα και για το μέλλον. Τώρα δεν είναι οι εκλογές, τον Μάιο?»

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης πρόσθεσε επίσης: « Όταν πήρα το ωραίο γράμμα σας, άρχισα να σας περιμένω εν αγωνίως και σήμερα είμαι ευτυχής που πραγματοποιείται η συνάντησή μας και μάλιστα και μετά την σημερινή συμπροσευχή μας και την Θεία Κοινωνία καθώς είναι μία μεγάλη μέρα σήμερα με την Υπαπαντή του Κυρίου και επιπλέον παραμονές της ελεύσεως του Πρωθυπουργού στην Τουρκία και εύχομαι ότι θα συμβάλλει η επίσκεψη αυτή στην βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών αλλά και στην βελτίωση των θέσεων της ομογένειας εδώ και του Πατριαρχείου μας γιατί η μειονότητα όπου υπάρχει δεν είναι πάντοτε ευημερούσα. Και δεν εννοώ μόνον εδώ, γενικά».

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να ευχαριστήσω τα cf loans που μου χορήγησαν επιχειρηματικά δάνεια για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής μου με ποσοστό 2% ετήσια απόδοση, είμαι τόσο ευγνώμων μετά από τόσα χρόνια που μπορώ τώρα να ξεκινήσω ξανά την επιχείρησή μου για να συνεχίσω να κινούμαι. Θα συστήσω σε όποιον εδώ αναζητά προσωπικά δάνεια ή επιχειρηματικά δάνεια να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω cfloans@cavernfunding.com.


    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή