ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ξεφτιλίζεται και στο Παλαιό Φάληρο το ΚΚΕ

Το καραγκιοζιλίκι των κουκουέδων δεν έχει σταματημό...διαβάστε !

O Ντοράρχης δήμαρχος Δ.Χατζηδάκης κουμπάρος με τον επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Παλ. Φαλήρου   ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  (παράταξη του ΚΚΕ)…. Τι ωραία πράγματα …εεεε!!!!http://faliropressnews.blogspot.gr/2012/08/o_7032.html

 

  ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι νέοι και οι νέες με τον δήμαρχο Χατζηδάκη  για την ανατροπή.ΧΑ!ΧΑ! 

Να διευρύνουμε τις κατακτήσεις μας με τον δήμαρχο Χατζηδάκη ????ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

Ο Νίκος Παπαγεωργίου
Για τις αιτίες των τεράστιων προβλημάτων μόρφωσης, εργασίας, υγείας και πολιτισμού, που δεν είναι σημερινές, για την πολιτική του δικομματισμού όλα αυτά τα χρόνια και τον αντικομμουνισμό του ΣΥΝ, μίλησε ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν» και υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας.Αναφέρθηκε στα νέα συνθήματα για «συμμετοχική δημοκρατία», «κοινωνική πολιτική», «ανταγωνιστική οικονομία», που σημαίνει πολιτική σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.
«Τι μένει; Να αναγνωρίσουμε το ΚΚΕ ως μοναδικό πόλο αντίστασης, την τελευταία γραμμή άμυνας σε ό,τι μας ετοιμάζουν οι συνδιαχειριστές του καπιταλισμού και να ριχτούμε στη μάχη για να μη χαθεί ούτε μια αριστερή, προοδευτική ψήφος στις 7 του Μάρτη. Γιατί η δική μας μάχη έχει προοπτική και στόχο την κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. Γιατί όλοι εμείς θα είμαστε εδώ και στις 8 του Μάρτη, στο αντιιμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό δημοκρατικό μέτωπο, στο πανεπιστήμιο, στο χώρο δουλιάς, στο δρόμο, για να διευρύνουμε κι όχι απλά να κρατήσουμε τις κατακτήσεις μας», κατέληξε.
Οι νέοι και οι νέες με το ΚΚΕ για την ανατροπή!
Θάνος Μουραφέτης:Εκδοτης-Δημοσιογραφος-Τηλεπαρουσιαστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου