ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Μυτιλήνη:Αλληλοσφαγή αλλοδαπών!

Μέρα-μεσημέρι της Τετάρτης, στις 13:30, ένας αλλοδαπός (μάλλον Αιγύπτιος) εργαζόμενος σε ψαράδικο σκάφος στη Μυτιλήνη, βγήκε έξω στην προκυμαία αιμόφυρτος κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Κάθισε σ’ ένα παγκάκι κρατώντας το στήθος του στην πλευρά της καρδιάς, και στις ερωτήσεις του κόσμου που εν τω μεταξύ τον πλησίασε, είπε πως μόλις τον μαχαίρωσαν.

Σε λίγα λεπτά κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον πήγε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, για τα περαιτέρω. Κι ενώ οι «προοδευτικοί» έκαναν χαρές και κοιτούσαν γύρω-γύρω για να ανακαλύψουν «νεαρούς Έλληνες μοτοσυκλετιστές με μαύρες μπλούζες», ασφαλώς χρυσαυγίτες, και να τους καταγγείλουν αμέσως στα ΜΜΕ, στις ΜΚΟ, στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ, στον Δένδια, στον Ρουπακιώτη, στις «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, στον Συνήγορο του Πολίτη, στον γερμανικό τύπο, στον Επίτροπο Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης και δε συμμαζεύεται, κατέφτασε κι άλλο ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε άλλον έναν αλλοδαπό από το ίδιο σκάφος, τραυματισμένο στο χέρι.

Τι είχε συμβεί; Ναι, αυτό που καταλάβατε: οι δύο αλλοδαποί παρεξηγήθηκαν κι έλυσαν τις διαφορές τους με τα μαχαίρια! «Αντιρατσιστές», ξανά  περαστικά σας! 
http://www.youtube.com/watch?v=dsaQTPfsPc4&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου