ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Στους νέους φοιτητές και σπουδαστές του Δήμου Παλ. Φαλήρου !

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιείται η εκδήλωση σε αίθουσα του Ιδρύματος Ευγενίδου και βραβεύει τα Φαληριωτόπουλα που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ . Καλή η εκδήλωση αυτή αλλά καθαρά τυπική . 
Για να είναι ουσιαστική η συμμετοχή του Δήμου θα πρέπει στους νέους αριστεύσαντες φοιτητές και σπουδαστές να χορηγείται εκτός από το τυπικό βραβείο , της περγαμηνής ή κάποιο βιβλίο και ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τους στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε
Το μέτρο αυτό εφαρμόζουν Οργανώσεις , Δήμοι , σωματεία και άλλοι φορείς εδώ και καιρό . Το χρηματικό αυτό βραβείο να έχει συμβολικό χαρακτήρα και θα πρέπει να δίδεται σε όλους τους σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ . Το διπλάσιο ποσό στους πρωτεύσαντες και ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ . στους άπορους .
Σας πληροφορώ ότι το μέτρο αυτό έχει εφαρμόσει από το 1995 ο Εξωραιστικός Σύλλογος ΑΜΦΙΘΕΑΣ ο οποίος χορηγεί στους μαυητές της περιοχής της ΣΤ’ Δημοτικού βιβλιάρια καταθέσεων της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και 1997/4 , (ΦΑΛΗΡΙΚΗ Μάρτιος 1996)
Βραβείο έλαβε και ο Ηρ. Παπαδόπουλος από το μηνιαίο Οικονομικό περιοδικό ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ 

Υποτροφίες δίνει και το ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ .
Βραβεύσεις πραγματοποίησε και η Δημοτική Βιβλιοθήκη το Μάρτιο του 1997 και η Ένωση Πλοιάρχων ε.α το Ίδρυμα Ωνάση κ.α Ευαρέσκεια και υλική αμοιβή .
Αν ο Δήμος τσιγκουνεύεται ας βρει χορηγούς και εύφημες μνείες
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΡΟΠΟΥΛΟΣ π Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής
4ου Λυκείου ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου