ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΜΕ (ΤΡΕΛΛΟΧΑΡΤΟ) ΣΤΡΑΤΟΥ ?

Κύριε Χατζηδάκη, ποιος την παίρνει την ευθύνη;
Εσύ Δήμαρχε είσαι ένας άνθρωπος που προέρχεσαι από το Πολεμικό Ναυτικό και ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να έχεις εργαζόμενο στο Δήμο Π.Φαλήρου τον Γιάννη Βοργία που δεν υπηρέτησε στο στρατό σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες!!!!
Με τρελλόχαρτο Ι 5, ο κανακάρης της υπαλλήλου του Δήμου, ΠΡΟΣΛΗΘΦΗΚΕ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΨΑΝΗ, όπως εξάλλου και η νοικοκυρά-ανεπάγγελτη μέχρι τότε μαμά του.....παρότι ουδέποτε υπηρέτησε, καθώς διαγνώστηκε η ψυχική του διαταραχή και η ανισόρροπη συμπεριφορά του, όπως αναφέρεται στο στρατολογικό έγγραφο.
Υποτίθεται πως δουλεύει εδώ και 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ στο Π.Φάληρο...Σίγουρα πάντως αμείβεται σταθερά, κάθε πρώτη του μήνα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Καψάνης, μετά από αφόρητες τότε πιέσεις της υπαλλήλου-μαμάς του , τον τοποθέτησε ως δάσκαλο μουσικής στο πιάνο για να κάνει μαθήματα σε Φαληριωτόπουλα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Μετά από συνεχείς καταγγελίες για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του αλλά και κάποιων παρενοχλήσεων που διέπραξε,βρέθηκε στο πυρ το εξώτερο και από δάσκαλος μουσικής στο πιάνο (προβιβάστηκε) σε φύλακα του Πνευματικού Κέντρου ΦΛΟΙΣΒΟΣ. Κοιτάζει από απόσταση ασφαλείας πλέον το πιάνο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο...Η κύρια εργασία του εδώ και χρόνια είναι να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το Πνευματικό Κέντρο, αλλά κυριολεκτικά ως φύλακας να σκοτώνει τις μύγες που μπαινοβγαίνουν στο χώρο...δεν του περισσεύει όμως η αξιοπρέπεια καθώς θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί καιρό πριν…..
Μετά όμως από τις σημερινές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, θα πρέπει να τον παραιτήσετε εσείς Κύριε Δήμαρχε. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!Δυο ανίκανοι υπάλληλοι, ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ μισθούς επί σειρά ετών από το Δήμο Π.Φαλήρου, όταν Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ!!!
Δεν γνωρίζει η περιβόητη διοίκηση του Δήμου Π.Φαλήρου ότι
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου να εργάζεται στο Δημόσιο, ΑΤΟΜΟ που έχει λάβει τρελλόχαρτο και δεν έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία???

1 σχόλιο:

  1. Nα ειστε καλα ολοι εσεις που μας ενημερωνετε για αυτους τους τεμπεληδες που θα επρεπε να παρουν δρομο απο το δημοσιο εδω και χρονια, να καθαρισει ο τοπος απο τετοιου ειδους ατομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή