ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

Και μην ακούω διάφορες μπούρδες περί Ρώσων. "Πότε μας βοήθησαν για να το κάνουν τώρα;". Πρώτα απ' όλα ΓΙΑΤΙ να μας βοηθήσει ο Ρώσος και άλλες χώρες; Πιστεύετε πως είναι υποχρεωμένος να βοηθάει το ΜΑΛΑΚΑ το ΡΑΓΙΑ που τα σκατώνει εκατοντάδες χρόνια τώρα στο πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο;
Δεύτερον ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ..εμείς απόγονοι κοσμοκρατόρων που κάποτε ζήταγαν άλλοι βοήθεια από μας... Ως εδώ έφτασε το ξεφτιλίκι μας πια;; Ολόκληρος πλανήτης νομίζετε πως μας χρωστάει και οφείλει να μας ξεσκατώνει για δικά μας λάθη; Καθείς κοιτάει την πάρτη του, τα συμφέροντα του και την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
Οι Ρώσοι όταν πνίγονταν στα δικά τους δεινά, δεν βοηθήθηκαν από κανέναν, ούτε μπορούσαν να βοηθούν άλλους παράλληλα. Και δεν θα χρεωθεί ο Πούτιν άλλων ηγετών κινήσεις ή δηλώσεις.
Π.χ. με το σκοπιανό θέμα. Ο Γέλτσιν αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία! Ούτε ο Ρωσικός λαός, ούτε ο Πούτιν! Όπως κι ο δικός μας λαός δεν συναίνεσε στο να του φερόμαστε εχθρικά αλλά το κάνουν οι..πολιτικοί μας.

Ποιος φταίει που συνεργάζεται με την Κατεχόμενη Μικρά Ασία και τους μόγγολους; Η αδιαλλαξία των πολιτικών μας! Οι πόρτες που του έκλεισαν! Θα μας χάλαγε να περνάει αγωγός αερίου από τη χώρα μας και να κονομάμε; Αλλά όχιιιι, τα δικά μας νεοταξικά υπόδουλα τσιράκια προτίμησαν δι αμέρικανς εντ δι Ναζίς..

Στην τελική τι κατάφεραν με αυτή τη συνεργασία με μόγγολους; ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ και να τους αναγκάσουν να τα σπάσουν οριστικά(;) με Αμερικάνους και Δυτικούς.
Είπατε τίποτα;; Ναι αυτός είναι ο Πούτιν. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ σε αντίθεση μ' εμάς που όλοι γίναμε..πολιτικοί αναλυτές. Την τύφλα μας δεν ξέρουμε για τα εγχώρια κι ασχολούμαστε με τα Διεθνή γεωπολιτικά συμφέροντα του Πούτιν.
Κι αν μη τι άλλο ακόμα κι ο μόγγολος απέδειξε πιο πατριωτάρας από τους προκομένους τους "δικούς μας", επιλέγοντας μια πιο ασφαλή και επικερδή ΣΥΜΜΑΧΙΑ με το Ρώσο, από τα νεοταξικά τσιράκια που έχουν σκοπό τον κοινό διαμελισμό των δυο χωρών μας.

Ο Πούτιν ασφαλώς γνωρίζει πως ο Ελληνικός λαός δεν είναι εχθρός του (εξ' ου και τα πήγαινε-έλα από το Άγιο Όρος όπου..ΠΟΛΛΑ και διάφορα κανονίζονται εκεί). Αλλά έλα που εχθροί του είναι η πολιτική μας ηγεσία.. Μην περιμένετε λοιπόν να υποχωρήσει για τον φουκαριάρη το..Ζορμπά. Σκασίλα του. Δεν ρισκάρει να χάσει ό,τι απέκτησε για έναν ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΛΑΨΟΥΡΑ κι ΑΔΡΑΝΗ ξεβράκωτο του καναπέ που μόνο να μουρμουράει ξέρει και να περιμένει τα πάντα από τους άλλους. Γιατί αυτό βλέπει όλος ο πλανήτης αυτή τη στιγμή και κανένα σεβασμό δεν μας τρέφει. Με τα δικαιώματα που δώσαμε, όχι απλά κακοχαρακτηριστήκαμε αλλά φτάσαμε και στο σημείο να μας..ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.. Από'κει που κάποτε μας ΘΑΥΜΑΖΑΝ... Ως εδώ η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας..

Ο Ρωσικός λαός πέρασε ΠΟΛΛΑ από τον κομμουνισμό και πίσω δεν ξαναγυρίζει. Αυτό το ξεκαθάρισε ο μεγάλος. Οπότε από λαό που μόλις ξεβάλτωσε βάζοντας ΜΥΑΛΟ, μην περιμένεις μπατιράκο Έλληνα. Βάλε κι εσύ ΜΥΑΛΟ και ξεκίνα να σηκώνεις κεφάλι όπως οι Ρώσοι και ο Ρώσος!!

Κόφτε το άπλωμα του χεριού κι αντί για ζητιάνουλες γίνετε ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ και ΗΡΩΕΣ!! Όπως οι πρόγονοι μας! Μάθετε να είστε ανεξάρτητοι και να μην κρέμεστε από τα ούμπαλα κανενός!! Γίνετε περήφανοι ρε!! Γίνετε ξανά ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Ο Πούτιν απλά μας συμφέρει!! Δεν είναι συγγενής μας, ούτε ο δικός μας ηγέτης. Συμμαχία θέλουμε. Όχι κολλητηλίκια. Κι εφόσον οι αφεντάδες μας δεν τα έχουν καλά με τον Πούτιν και φέρονται εναντίον του διευκολύνοντας τα νεοταξικά λαμόγια εναντίον της Πατρίδας του, μην περιμένετε βοήθειες απ' αυτόν. Ό,τι κάνει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, θα το κάνει από συμφέρον. Το ίδιο κι εμείς. Κι αυτό λέγεται ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.
Αλλά οι απαιτήσεις κομμένες. Λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου