ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

VIMAONLINE.GR για Τρύφωνα Μπουγά: Δώρισε την εικόνα της Παναγίας στο δ.σ. Παλαιού Φαλήρου

Εκτός από το Faliro Press News, ένα ακόμα ηλεκτρονικό μέσο, το http://www.vimaonline.gr/20/article/17061/dorise-tin-eikona-tis-panagias-sto-ds-palaiou-falirou- έκανε αναφορά στο δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης και πρώην Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών κ. Τρύφων Μπουγά, ο οποίος προσέφερε μια εικόνα της Παναγίας, προκειμένου αυτή να τοποθετηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλιου..Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο δημοσίευμα:
"Όπως ήταν φυσικό, η καθ’ όλα εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία του κ. Μπουγά, έτυχε της συνολικής αποδοχής από το σώμα, αφού κανένας δεν εξέφρασε αντίρρηση από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις.
Έτσι, ο κ. Μπουγάς αφού ευχήθηκε σ’ όλες και σε όλους για τις επερχόμενες άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πήγε και την παρέδωσε στο Προεδρείο που, με τη φροντίδα του Γραμματέα του Δ.Σ. Γιώργου Κραββαρίτη, τοποθετήθηκε, προσωρινά δίπλα τους, μαζί με το μικρό χριστουγεννιάτικο δένδρο που βρισκόταν εκεί.
Η κίνηση αυτή του κ. Μπουγά, όμως, δεν έτυχε της θετικής ανταπόκρισης μόνο από τους συναδέλφους του μέσα στο δ.σ., αλλά και των άκρως κολακευτικών σχολίων των δημοτών που παρακολουθούσαν τις εργασίες του σώματος.
Να σημειωθεί ότι, το θέμα δεν μπήκε στη διαδικασία της ψηφοφορίας, αφού κανείς δεν πρότεινε κάτι τέτοιο.
Υπό την σκέπη της Μεγαλόχαρης λοιπόν, οι συνεδριάσεις του δ.σ. και οι, όποιες, άλλες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο χώρο αυτό, από τώρα και στο εξής".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου