ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ανταλλαγή πυροβολισμών στα Πετράλωνα !

Σε απόπειρα ληστείας σε σούπερ-μάρκετ. Ένας δράστης, που κρατούσε ομήρους, συνελήφθη επί τόπου, άλλος πιάστηκε σε νοσοκομείο μετά απο ...τροχαίο, "σαφάρι" της ΕΛ.ΑΣ. για τον τρίτο.
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας  στην ευρύτερη περιοχή Πετραλώνων, Καλλιθέας, Θησείου, Νέας Σμύρνης και τις όμορες περιοχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη του τρίτου δράστη της απόπειρας ληστείας σε σούπερ μάρκετ στα Πετράλωνα.
Οι δράστες ήταν τρεις. Εισέβαλλαν λίγο μετά τις 7 το πρωί σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ-μάρκετ στην οδό Τρώων στα Κάτω Πετράλωνα, ωστόσο ένας απο τους υπαλλήλους κατόρθωσε να ενεργοποιήσει τον συναγερμό.
Πολύ κοντά στο κτήριο βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι έσπευσαν στο σούπερ μάρκετ, απο την μπροστινή είσοδο του οποίου επιχείρησαν να διαφύγουν οι δύο δράστες κι απο την πίσω πόρτα ο τρίτος.
Υπήρξε ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς που προσέγγισαν το κατάστημα απο την είσοδο του καταστήματος, ωστόσο οι δύο δράστες κατόρθωσαν να το σκάσουν, με τον έναν σίγουρα τραυματισμένο απο σφαίρα στο πόδι, όπως προέκυψε αργότερα.

Ο τρίτος δράστης εγκλωβίστηκε στο σούπερ μάρκετ, κράτησε για λίγη ώρα ως ομήρους δύο πελάτες του καταστήματος, έναν διανομέα φαγητού κι έναν δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας, οι οποίοι τον εκπλιπαρούσαν να μην τους κάνει κακό.

Τους απελευθέρωσε μέσα σε λίγα λεπτά, διαφεύγοντας και βρίσκοντας "άσυλο" σε μια παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη κατοικία. Το σπίτι περικυκλώθηκε απο αστυνομικούς. που κάλεσαν τον δράστη να παραδοθεί, κάτι που έκανε χωρίς ισχυρές αντιρρήσεις, δεδομένου ότι σύμφωνα και με πληροφορίες είχε τραυματιστεί στο πόδι και πονούσε φρικτά.




Παράλληλα, είχε ξεκινήσει μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό και την σύλληψη των άλλων δύο δραστών στην ευρύτερη περιοχή.

Ο ένας εξ αυτών, διέφυγε με μηχανή προς την περιοχή της Καλλιθέας, όπου όμως, πιθανότατα λόγω αιμορραγίας και απώλειας δυνάμεων, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κι έπεσε στον δρόμο.

Όσοι είδαν το περιστατικό θεώρησαν ότι πρόκειται για ένα "συνηθισμένο" τροχαίο, κάλεσαν τον ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο του οποίου ο δράστης μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου όμως διαπιστώθηκε ότι έχει τραυματιστεί απο σφαίρα στο πόδι. Οι ιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία κι έτσι αποκαλύφθηκε ότι πρόκεται για τον δεύτερο δράστη.



Στην ευρύτερη περιοχή παραμένει σε εξέλιξη το "σαφάρι" των αστυνομικών για τον εντοπισμό και την σύλληψη του τρίτου δράστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου