ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Έδεσαν και λήστεψαν τον δήμαρχο της Κηφισιάς

Τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του κ.Θωμάκου, ακινητοποίησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του και τους λήστεψαν. Ο ρόλος του 9χρονου γιου του.
Λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας επιχείρησαν να εισέλθουν στο σπίτι του δημάρχου Κηφισιάς τρία άτομα, με σκοπό τη ληστεία.
Οι δράστες προσπάθησαν να μπουν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, στην οικία του κ.Θωμάκου, στην οδό Άρεως 77, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο.
Ο δήμαρχος πάλεψε όταν ήρθε αντιμέτωπος μαζί τους, αλλά εκείνοι τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν. Η σύζυγός του που άκουσε το περιστατικό και πήγε στο σημείο, είχε την ίδια τύχη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος γιος της οικογένειας, που άκουσε τι συμβαίνει κρύφτηκε και όταν κατάλαβε ότι οι ληστές έφυγαν από το σπίτι τους, πήγε και έλυσε τους γονείς του, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το παιδί δεν αντιλήφθηκε την πολύωρη παρουσία των δραστών στο σπίτι ούτε την μάχη που είχε προηγηθεί με τον πατέρα τους και διαπίστωσε μόλις ξύπνησε το πρωί τί είχε συμβεί, όταν είδε δεμένους τους γονείς του.
Οι ληστές απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό που ο Δήμαρχος φυλούσε στο σπίτι καθώς και κοσμήματα σημαντικής αξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου