ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

"Κεκλεισμένων των θυρών" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Παλαιό Φάληρο! Μόνο λίγοι και εκλεκτοί προσκλήθηκαν! Τους υπόλοιπους τους γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι!



Μέγα "σκάναδαλο" συνιστά η ενέργεια του δήμου Παλαιού Φαλήρου όσον αφορά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας! Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2015 παρουσία των εργαζομένων του δήμου, δεν προσκλήθηκε κανένας δημοτικός σύμβουλος  ούτε καν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων. Το "παρών" έδωσαν μόνο κάποιοι ... "εκλεκτοί" της παράταξης του Διονύση Χατζηδάκη, όπως οι τρεις αντιδήμαρχοί του, μεταξύ των οποίων ο κ. Φωστηρόπουλος, που ανέλαβε την διοργάνωση της εκδήλωσης και φυσικά ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου!
"Φωτιά" πήρε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Faliro Press News από αγανακτισμένους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι διερωτόντουσαν γιατί έγινε η εκδήλωση "κεκλεισμένων των θυρών". Επίσης, σχολίαζαν ότι ο δήμος "είναι το μαγαζάκι του δημάρχου και λίγων συνεργατών του, οι οποίοι αποφασίζουν και διατάσουν". Άραγε, πώς θα αισθάνονται οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Χατζηδάκη, που δεν προσκλήθηκαν;
Στο μεταξύ, ο κ. Φωστηρόπουλος χωρίς να έχει αντιληφθεί το ... "ατόπημα" στο οποίο προέβη σημείωσε χαρακτηριστικά στα social media ότι "η καλή συνεργασία έχει ως αφετηρία τις ζεστές ανθρώπινες σχέσεις, τον σεβασμό,και την κατανόηση όλων των θεμάτων που μας ωθούν ,στην κοινή πορεία για την καλύτερη λειτουργία του δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.Η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων στο δημαρχείο μας, που είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια ,αποτέλεσε αφορμή να καλέσουμε όχι μόνο τους εν ενεργεία συνεργάτες μας ,αλλά και τους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους, για να τους ευχαριστήσουμε για όσα είχαν προσφέρει λαμβάνοντας τις ευχές και το βιβλίο της πόλης απο το δήμαρχό μας....Ευχαριστώ τους συναδέλφους αντιδημάρχους που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ...έβαλαν το χέρι στην τσέπη καλύπτοντας τις δαπάνες της εκδήλωσης".
Ωραία, τα γράψατε κ. Φωστηρόπουλε, αλλά για ποια καλή συνεργασία μιλάτε; Την καλή συνεργασία των ολίγων; Είναι αυτές δημοκρατικές διαδικασίες; Μάλλον, ξεχνάτε ότι ο δήμος και οι εργαζόμενοι δεν είναι "τσιφλίκι" κανενός και οι δημοτικοί άρχοντες είναι αιρετοί, με το λαό να έχει τον πρώτο λόγο!
Δεν είναι τυχαίο ότι ο υποφαινόμενος διέγραψε από το λογαριασμό του στα social media το σχόλιο του πρώην Νομικού Συμβούλου του δήμου Στέλιου Βλαχόπουλου, ο οποίος έγραψε τα εξής: "επιμένω και ας τα σβήνετε-αν δεν είναι τυχαίο-κάποτε καλούσαν και μερικούς παλαιούς συναδελφους". Απαντήστε κ. Φωστηρόπουλε...

Όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες, το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας έδωσε ο δήμαρχος στην γενική γραμματέα του δήμου την κ. Παπαδοπούλου. Τυχαίο; Μήπως γι'αυτό δεν προσκαλέσατε περισσότερα άτομα γιατί γνωρίζατε ότι δεν θα έφτανε για όλους η πίτα;
Οι δημότες και οι δημοτικοί σύμβουλοι απαιτούν μία εξήγηση και περιμένουν να δοθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο!






1 σχόλιο:

  1. Τωρα καταλαβα τι δεν ειχα καταλαβει? Εγω χαριτολογουσα.Καταλαβα ομως τωρα οτι ηταν PRIVEE. ΔΕΝ ΒΑΡΥΕΣΤΕ .............με τους σιγουρους θ ασχοληθουνε? ετσι ελεγε και η ΝΔ και ιδου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή