ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζεται επιστροφή Καραμανλή στο "τιμόνι" της Ν.Δ.

Ο χρόνος επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Ν.Δ. θα εξαρτηθεί από τις συγκυρίες από το πόσο θα αντέξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Στο μεταξύ, να πέσουν οι τόνοι στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας συμφώνησαν οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς το κλίμα είχε φορτιστεί επικίνδυνα ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την προσεχή Πέμπτη. Στη σκιά των πληροφοριών ότι κεντρικά στελέχη της ΝΔ είναι έτοιμα να θέσουν θέμα ηγεσίας στην προσεχή Κ.Ο., ο κ. Σαμαράς ανέλαβε την πρωτοβουλία και τηλεφώνησε _σύμφωνα με διαρροή της Συγγρού_ στον κ. Καραμανλή.

Βασικό μενού της επικοινωνίας τους ήταν η εσωκομματική κατάσταση και συμφωνήθηκε πως πρέπει να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης, ενώ τόνισαν ιδιαίτερα την καθοριστική καμπή των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους θεσμικούς εταίρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τον κ. Καραμανλή να παρέμβει ώστε να σταματήσει ο κύκλος των δηλώσεων αμφισβήτησης και κριτικής από σειρά στελεχών και βουλευτών που πηγαίνουν και συναντούν τον πρώην Πρωθυπουργό και χαρακτηρίζονται και ως «καραμανλικοί» δίνοντας μήνυμα πως αυτές οι παρεμβάσεις έχουν την έγκρισή του.

Ο κ. Καραμανλής ήταν σαφής. «Εγώ δεν εγκρίνω και δεν παροτρύνω. Δεν εμπλέκομαι και δεν μπορώ να ελέγξω τι κάνουν και πως κινούνται όσοι έρχονται και με συναντούν. Ζητούν να με δουν και να μιλήσουμε και το αποδέχομαι» φέρεται να τόνισε ο κ. Καραμανλής και ήταν υπέρμαχος της άποψης ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου