ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Υπόθεση Ξηρού: Στα χέρια της Αστυνομίας η Αγγελική

Στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής, που φέρεται να ήταν συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, προχώρησε η αστυνομία στη Σαλαμίνα. Για την 22χρονη φοιτήτρια, που είχε στρατολογηθεί από τους «Πυρήνες της Φωτιάς» και ήταν το άτομο που τους τελευταίους έμεινε στο πλευρό του Ξηρού, η αντιτρομοκρατική είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τους τελευταίους μήνες. Η Αγγελική Σπυροπούλου συνελήφθη σε σπίτι στενού συγγενικού προσώπου, μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς που είναι στον Κορυδαλλό.


Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη της Αγγελικής έρχεται μετά τις τρεις συλλήψεις των συνεργών του Ξηρού τις προηγούμενες ημέρες ενώ στη Σαλαμίνα συνελήφθη και η 36χρονη που συνδέεται με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».
Στα χέρια των αρχών η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου

Η μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, οι οποίοι είναι έγκλειστοι των φυλακών ως βασικά μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» συνελήφθη στα δικαστήρια τη Δευτέρα κατηγορούμενη για υπόθαλψη της 22χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σπυροπούλου.

Νέα προθεσμία για τον 32χρονο

Νέα προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 32χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση Ξηρού. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση.

Την ίδια ημέρα ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί και η 36χρονη που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μετέφερε μηνύματα των έγκλειστων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» σε ελεύθερους συνεργούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου