ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

'Εχταχτο - Συμβαίνει τώρα: ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ


Έπεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων όπου ομάδες νεαρών έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στήνωντας αυτοσχέδια οδοφράγματα.
Αργότερα τα επεισόδια επικεντρώθηκαν στο Πολυτεχνείο αρχικά με φωτιές που άναψαν άγνωστοι σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεαροί μπλήκαν στο κτήριο του εκπαιδευτικού ιδρύματος και γκρέμισαν ένα κομμάτι της σκαλωσιάς που είχε στηθεί για την αποκατασταση του κτιρίου για το γκράφιτι.
Νωρίτερα, αποκλεισμένη για λίγη ώρα παρέμεινε η οδός Σόλωνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, καθώς από το εσωτερικό της Νομικής Σχολής οι καταληψίες εκτόξευαν στον δρόμο διάφορα αντικείμενα.
Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής το κτίριο της Νομικής Σχολής τελεί υπό κατάληψη, από ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητούν την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' (υψίστης ασφαλείας) και των αντιτρομοκρατικών νόμων, αλλά και την απελευθέρωση των συγγενών των κρατουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου