ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ - ΗΜΕΡΑ ΦΙΑΣΚΟΥ ΤΟΥ "ΚΟΥΝΙΠΟΔΙΩΚΤΗ" ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ...!!

ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, ΒΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗ-ΝΙΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΑΡΑΓΕ?? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!
Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ έγινε στην εκδήλωση για το "ΠΡΑΣΙΝΟ", Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον, στο δήμο Π.Φαλήρου!!

Στην πλατεία Ντάβαρη μόνον ο...ΝΤΑΒΕΛΗΣ έλειψε να εμφανιστεί....Ακόμη μια μεγάλη αποτυχία καταγράφεται στο ασύλληπτο πάνθεον του Αντιδημάρχου Πρασίνου Νίκη Γιάκοβλεφ.ΣΤΗΝ λυσσαλαία του προσπάθεια του να καρπωθεί ότι μπορεί προς ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ, αμφισβήτησε και πρόσβαλε με την στάση του την Πρόεδρο του συλλόγου Αμφιθέα- ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, κυρία Βούλα Σπυριδωνίδου!!!

Ως γνωστό σε όλους μας, εδώ και χρόνια η αεικίνητη Πρόεδρος διοργανώνει εκδηλώσεις στην Πλατεία Ντάβαρη, δίνοντας ζωή στη περιοχή και προσφέροντας ψυχαγωγία. Εκδηλώσεις και την ημέρα περιβάλλοντος μας έχει συνηθίσει να κάνει στο παρελθόν η κυρία Σπυριδωνίδου. ΟΜΩΣ αυτή τη φορά και συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, ο Γιάκοβλεφ είχε ...άλλα σχέδια.
Αφού επιστράτευσε ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ απο την υπηρεσία Πρασίνου να είναι παρόν για να μοιράζει τα "γλαστράκια-ρουσφετάκια-ψηφαλάκια" ΚΑΙ αφού είχε ξεπατωθεί να καλεί τηλεφωνικά τους συλλόγους για να φέρουν τα μέλη τους στην περιβόητη εκδήλωση, ΑΦΑΙΡΕΣΕ κάθε ρόλο και πρωτοβουλία απο την ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ κυρία Σπυριδωνίδου γιατί ήθελε να αναδειχθεί ως ο <<ΚΟΥΝΟΥΠΟΔΙΩΧΤΗΣ ΤΗΣ ...ΒΡΑΔΙΑΣ!!!>>

Ετσι ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ την κυρία Σπυριδωνίδου να ανοίξει την εκδήλωση όπως παραδοσιακά γινότανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και προσπάθησε να την φιμώσει παντελώς, μην δίνοντάς της το λόγο!!!
Ξεκίνησε λοιπό την εκδήλωση ο Νίκη ως ο πλέον αρμόδιος γεοπόνος, εντομολόγος, κουνιποφάγος???..... Ας θυμηθούμε ομως,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ?? Μακρύ το παρελθόν του σε σπουδή νυχτόβιου υπαλλήλου. Αλλωτε ως μπάρμαν, άλλωτε ως συνιδιοκτήτης καφετεριών όπου μεθώντας μια φορά κατούρησε τους θαμώνες του μαγαζιού του κτλ κτλ.....................

Αφού ολοκλήρωσε την "επιστημονική" του προσέγγιση επί του θέματος έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο και αμέσως μετά στον εκπρόσωπο απο την Γεωλογική Σχολή , επιστήμονα Εντομολόγο.
ΤΟΤΕ και με το δίκιο της η Πρόδερος του συλλόγου Αμφιθέας άστραψε και βρόντηξε και διεκδήκησε να πάρει τον λόγο. Ο κ.Χατζηδάκης έσπευσε να διακόψει τον ομιλούντα και παραχώρησε τον λόγο στην κυρία Σπυριδωνίδου η οποία παρά την σύγχυσή της, έβαλε διακριτικά τους ρόλους στη θέση τους!

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκίνησε με απολύτως δική της πρωτοβουλία και αυτή η πρότασή της προ ετών με ενθουσιασμό έγινε απιοδεκτή απο τον Δήμαρχο.Επεσήμανε δικαίως και καλωσώρισε τον κόσμο που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση ως η οικοδέσποινα της βραδιάς,  η οποία μετά την εκδηλωση παρέθεσε τραπέζι στους τοπικούς άρχοντες και συγκεκριμένα στο εστιατόριο τα ΠΙΠΕΡΙΑ . Παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του ο κ.Γιάκοβλεφ και σαν να μην τρέχει τίποτα, έφαγε ελαφρά τη καρδία τα σουβλάκια που του κεράστηκαν, αφού ο ενθουσιασμός του όσο προηγμένως μοίραζε γλαστράκια μαζί με τον Αλέκο Πανταζή και τον Γιάννη Φωστηροπούλο ήταν μεγάλη!!! Ενιωθε ψυχολογική ανάταση για το μεγάλο έργο που είχε επιτελεσει!!

ΩΣΤΟΣΟ το στορυ δεν τελείωσε εκεί καθώς η κυρία Σπυριδωνίδου ξέρει να διεκδηκεί τα συμφέροντα του Συλλόγου της αλλά και μη ανεχόμενη την ταπεινωτική συμπεριφορά της βραδιάς, έσπευσε την Δευτέρα το πρωί στο δήμο Π.Φαλήρου ώστε να τα πει ένα χεράκι απο κοντά και χωρίς κοσμο στον Αντιδημάρχο Πρασίνου...Δυστυχώς εξεπλάγην άσχημα η Πρόεδρος του συλλόγου Μπεφόν, απο το θράσσος του Γιάκοβλεφ....Ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε πως "η πλατεία Ντάβαρη δεν είναι δική της, ποια νομίζει ότι είναι για να ανοίξει την εκδήλωση της Παρασκευής και άλλα τέτοια ακατάληπτα που σαφώς χαρακτηρίζουν το ηθος του κ.Γιάκοβλεφ. Διότι υπάρχει μια λέξη που λέγεται σεβασμός και προφανώς δεν την γνωρίζει στο λεξιλόγιό του. Τότε του έγινε σαφές πως δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστούν σε άλλη εκδήλωση και η απάντηση του ήταν "πως ούτε εμείς θέλουμε πλέον κάτι τέτοιο"!!!! Η κυρία Σπυριδωνίδου αποχώρησε απο το γραφείο του εμφανώς εκνευρισμένη και ελπίζοντας πως ο Δήμαρχος θα τον μαζέψει γιατί ο συγκεκριμένος έχει ξεφύγει παντελως....

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ Τα περιβόητα γλαστράκια που μοίραζε δωρεάν ο Νίκη-Νίκη στο κόσμο εκείνο το βράδυ, αγοράστηκαν απο τα 750 ευρώ που πέρασε ο Γιάκοβλεφ στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ως έξοδα για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος?? ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΩΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ!!! ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΥΤΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 750 ευρω ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ????
Εδώ θα θέλαμε και την άποψη του Αντιδήμαρχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου