ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ο δήμαρχος Π.Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης (φώτο)!

Την πρώτη του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε σήμερα στον "Ελληνικό Κόσμο" ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, ενώ στην ... πρώτη γραμμή ήταν ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν θερμή χειραψία με τον Διονύση Χατζηδάκη να εκφράζει τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλωστε, οι οικογενειακοί δεσμοί που συνδέουν τους άνδρες είναι πολύ ισχυροί.

Ο φωτογραφικός φακός του Faliro Press News εντόπισε μέσα στο πλήθος και την δημοτική σύμβουλο Παλαιού Φαλήρου κ. Χαρά Γιαννοπούλου, η οποία δηλώνει "μαζί με τον Κυριάκο στη Νέα Δημοκρατία". 


 

Ακολουθούν ορισμένα σημεία της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη. «Θέλω να ξανακάνω τη Ν.Δ. μεγάλο κόμμα εξουσίας, κεντρικό διαμορφωτή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Αθήνα προκειμένου να παρουσιάσει το σχέδιό του ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Στέλνοντας ενωτικό μήνυμα και στους συνυποψηφίους του, ζήτησε να έχουν μεταξύ τους ειλικρινή και πολιτισμένο διάλογο, υπογραμμίζοντας ότι αρκετά πλήρωσε η Ν.Δ. του διχασμούς.

Απευθυνόμενος στο εκλογικό σώμα τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής σε ανοικτή διαδικασία εκλογής και μίλησε για ένα κόμμα αξιών που θα επαναφέρει στο δημόσιο διάλογο τις βασικές αξίες της παράταξης.

Υπογράμμισε την ανάγκη για αντιπαράθεση στην «ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, που θα μιλήσει ουσιαστικά για ελευθερία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες, που θα επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είναι κάποιος πατριώτης».

Στην ομιλία του σημείωσε πως θέλει ένα κόμμα που θα παράγει εφαρμοσμένη πολιτική, που δεν διστάζει να μιλήσει για ισοδύναμα φοβούμενο ότι έτσι θα αποξενώσει κάποια συντεχνία, που θα ασχοληθεί περισσότερο με τη δημόσια ευημερία και λιγότερο με την παραγωγή ατομικού πλούτου.

«Θέλω μια Ν.Δ. που δεν θα χωρίζεται σε σαμαρικούς, μητσοτακικούς, καραμανλικούς, μεϊμαρακικούς», είπε μεταξύ άλλων και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «αυτή τη ΝΔ μπορούμε να την κάνουμε πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου