ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοινώθηκε η κατασκευή από τον Ελληνικό Στρατό δύο μουσουλμανικών πόλεων των 10.000 ατόμων έκαστη στην... Μακεδονία!

 Ανακοινώθηκε η κατασκευή από τον Ελληνικό Στρατό δύο μουσουλμανικών πόλεων των 10.000 ατόμων έκαστη στην... Μακεδονία!
Πλημμυρίζει η Βόρειος Ελλάδα από μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες: Δύο ολόκληρες πόλεις 10.000 ατόμων εκάστη θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές Γιαννιτσών και Κιλκίς για να μείνουν όσο χρειαστεί (πόσο; για πάντα!!μετα θα έχουν δικαιώματα !και τέλος Ελλάδα!) Το όνειρο των κομμουνιστών γίνεται πράξη!Βελουχιώτης:τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο (Από λόγο του στη Δεσφίνα τον Σεπτέμβριο του 1943), αναμενόμενα ολα αυτά που κάνει το ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλαν οι ψεκασμένοι,πέρα τα εβραϊκά μιασματα! !όταν ερεύνησα τι εστι κομμουνισμούς το 2014
οι πρόσφυγες κι οι λάθρο που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, επιβεβαώνοντας για άλλη μια φορά σχετικές πληροφορίες για την κατασκευή επιπλέον "Κέντρων Φιλοξενίας"!
Την ανακοίνωση έκανε πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένος. Ο Ελληνικός Στρατός θα κατασκευάσει τις νέες μουσουλμανικές πόλεις και τα ερωτήματα που ανακύπτουν πλέον είναι τεράστια και άπτονται της παραμονής της χώρας στον έλεγχο του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού ή θα περιέλθει πλέον σταδιακά ο έλεγχος σε Αραβες ή Αφγανούς μουσουλμάνους;.
Το ότι κατασκευάζονται δύο πόλεις, ακριβώς επάνω στα σύνορα με την Βουλγαρία, λίγα χιλιόμετρα από την συμπαγή βουλγαρική τουρκική μειονότητα και φυσικά την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με τους εξτρεμιστές να παραμονεύουν;
Mετά από λίγο η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ενέκρινε την κατ' εξαίρεση διάθεση από το Αποθηκευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 2.058 σκηνών των 6 ατόμων και 500 σκηνών των 4 ατόμων, «προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως προσωρινά καταλύματα φιλοξενίας των μεταναστών και προσφύγων».
Τις σκηνές θα παραλάβουν οι Ειδικές Δυνάμεις, ενώ οι τις υπόλοιπες μέχρι τα 20.000 θα τις διαθέσει απ'ευθείας ο Στρατός. Αναζητούνται και κοντέϊνερ σε ολόκληρη την χώρα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ- Έχετε παρατηρήσει οτι όλοι οι κομμουνιστές, λενε φασίστες οποιος αντιδρά στην ελίτ, και υποστηρίζουν λαθρο; γιατι; το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί μεσώ facebook, ειναι και ηλίθιοι μεταξύ άλλων!όλοι τους έχουν πατήσει like σε σελίδες συριζα ,συστηματικές ,τύπου CNN Ελλάδας, μηχανή του χρόνου,πρώτο θέμα !,κτλ,και κάθε τι κομμουνιστικο! και φυσικά, ναζι φασίστες όλη μέρα την χρυσή αυγή!..
Χμμ !!θα έλεγε κάνεις οτι ειναι οι ίδιοι που έσφαζαν το 1945-1950 μη κομμουνιστές!σε Ελλάδα και γερμάνια! οποιος κατάλαβε κατάλαβε ! και βασικά ειναι οι ίδιοι εισβολείς στην Ευρώπη πριν πολλά χρονιά....!και ολα αυτά ειναι μόνο η αρχή απο τα εβραϊκά μιάσματα που καταψήφισαν οι ψεκασμένοι νεοελληνες, που έσκαψαν τον λάκκο τους!και αυτά τα λέγαμε πριν το βγάλουν! αλλα ο ηλίθιος Νεοέλληνας διαβάζει έγκυρες πήγες χειραγώγησης! που όλες οι γνώστες ειναι κομμουνιστικες!!και αλήθεια και κομμουνισμός δεν πάνε μαζί πότε! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου