ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

 
Οι φορολογικές ελαφρύνσεις και η ανακούφισή των φορολογικά συμπιεσμένων τάξεων, που είχε υποσχεθεί ο μεγαλύτερος ψεύτης που πέρασε ποτέ από τον πρωθυπουργικό θώκο, κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, άρχισαν να «υλοποιούνται». Έτσι λοιπόν φορολογική κλίμακα με ανώτατο συντελεστή 50% -από 42% που ισχύει σήμερα για τους μισθωτούς και 33% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιτηδευματίες- φέρεται να προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους θεσμούς.
Σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή, το οικονομικό επιτελείο έδωσε στους δανειστές το σχέδιο με τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος, το οποίο αναμένεται να φέρει στα δημόσια ταμεία 300 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.

Ενώ λοιπόν αυτή η κυβέρνηση των ανίκανων και ανεύθυνων, εδώ και δεκατρείς μήνες παραπαίει μην έχοντας την ικανότητα και την πρόθεση να εκπονήσει ένα αναπτυξιακό νομοσχέδιο και να εργασθεί πυρετωδώς πάνω στους τομείς ανάπτυξης της οικονομίας, εκμεταλλευόμενη τις παροπλισμένες για εδώ και χρόνια πλουτοπαραγωγικές πηγές της Χώρας, ενώ οι ανθέλληνες υπουργοί της ανοίγουν διάπλατα τα σύνορα και επιτρέπουν να εισβάλουν στην Πατρίδα μας στρατιές λαθρομεταναστών μετατρέποντάς την σε ελεεινό τριτοκοσμικό τοπίο, εν κατακλείδι δίνει και τη χαριστική βολή στην ήδη ασθμαίνουσα οικονομία αυξάνοντας τους συντελεστές φορολόγησης, στραγγαλίζοντας τοιουτοτρόπως κάθε δυνατότητα επιχειρηματικότητας ή προσπάθειας επιβίωσης σε μια αγορά που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση καχεξίας. Έσοδα στα δημόσια ταμεία έρχονται κανάγιες έρχονται μέσω της οικονομικής ανάπτυξης της Χώρας, όχι μέσω της απομύζησης του Λαού.

Και εδώ επανερχόμαστε για να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά, ότι οι άνθρωποι εκτός από τρισάθλιοι ψεύτες, υποκριτές και μισέλληνες, εγκληματούν εις βάρος της ίδιας τους της Χώρας και της ίδιας τους της Φυλής. Τα πάντα εδώ και μήνες, η όλη κυβερνητική πολιτική του κυρίου Τσίπρα και της παρέας του, δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα κακοπαιγμένο θεατρικό έργο που υποχρεωνόμαστε να το παρακολουθήσουμε από την πρώτη σειρά. Μια αντισυμβατική θεατρική παράσταση, όπως αυτές που κάποτε παρουσίαζε η περιθωριακή Μαρία Ξενουδάκη, που στο τέλος εξύβριζε και χλεύαζε τους θεατές.
Ακόμη και το «ηρωικό» δημοψήφισμα, δεν ήταν τίποτε περισσότερο, από ένα τέχνασμα, από ένα τρικ σαλτιμπάγκου προκειμένου να κρυφτεί ο κύριος Τσίπρας πίσω από ένα αναμενόμενο ΝΑΙ του Ελληνικού Λαού και να τον θυσιάσει στον βωμό των δανειστών, χρησιμοποιώντας τη θετική του ψήφο, ως άλλοθι.
Έλα όμως που ο Λαός αποδείχθηκε ηρωικότερος, των γιαλαντζή επαναστατών του ΣΥΡΙΖΑ και διατύπωσε ευθαρσώς την άρνηση του να συνεχίσει η Χώρα να βρίσκεται προσδεμένη στο άρμα της Ευρώπης.
Παρόλα αυτά ο πολυπράγμων Αλέξης, δεν πτοήθηκε και ως άριστος δημαγωγός και μπαγαπόντης, επάξιο πνευματικό τέκνο του Ανδρέα Παπανδρέου, με σοφιστείες και νοηματικές διαστρεβλώσεις, μετάλλαξε την αρχική σκοπιμότητα και έννοια του δημοψηφίσματος.
Από εκεί και ύστερα σύσσωμη η κυβέρνηση αγωνίζεται να επιβάλλει τη θέληση των Ευρωπαίων, απομυζώντας και εξαθλιώνοντας περεταίρω τον Ελληνικό Λαό. Όσον αφορά το ιδεολογικό και ηθικό μέρος ή το ζοφερό μέλλον, δεν τους καίγεται καρφί.
Οι άνθρωποι με προκλητικούς και χυδαίους διορισμούς υμετέρων, προσπαθούν όσο μπορούν να επωφεληθούν από την δύναμη της εξουσίας που κατέχουν και να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες και καταστάσεις, διότι γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ως κυβέρνηση έχουν ημερομηνία λήξης και μάλιστα πολύ κοντινή. Για αυτό όπως λέει και η Λαϊκή ρήση «Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάζει…..». Το τελευταίο δεν το αναφέρουμε, καθαρά από θέμα λεπτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου