ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Κυνική ομολογία Σγουρίδη: Απατεώνας ο Τσίπρας όπως ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου - Είπε ψέμματα τους αγρότες!


 "Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν" είπε στη συνέντευξή του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της κυβέρνησης Σύριζα- Ανέλ, Σγουρίδης

Σε μία άνευ προηγουμένου δήλωση προχώρησε ο υπουργός της κυβέρνησης, Σγουρίδης ομολογώντας πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες μόνο και μόνο για να πάρει την εξουσία με τον ίδιο τρόπο που έκαναν Σαμαράς και Παπανδρέου. Στη δήλωσή του ο Σγουρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93.6 δήλωσε πως ο Τσίπρας ουσιαστικά παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, Σαμαράς και Παπανδρέου.

Μάλιστα, ο Σγουρίδης τόνισε πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν κρίνονται από τις πράξεις τους, αλλά από αυτά που λένε και δήλωσε με νόημα πως "εάν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζει".

Σημειώνοντας πως ο ίδιος είναι... παλιά καραβάνα στην πολιτική δήλωσε πως "δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια".

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ραδιοφωνικής εκπομπής εάν αυτό σημαίνει πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: "όπως και ο προηγούμενος, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3", εννοώντας τον Σαμαρά και προσθέτοντας "όπως τα λεφτά υπάρχουν" εννοώντας τον Παπανδρέου.

Υ.Γ. Τι Σύριζα, τι Νέα Δημοκρατία, τι Πασόκ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου