ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Νέο περιστατικό άνανδρης επιθέσεως σε σύμβουλο της "Ελληνικής Αυγής"!


Άνανδρη επίθεση από ομάδα ατόμων με κράνη και όπλα δέχτηκε ο Διαμερισματικός Σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής" Ιωάννης Αλεξόπουλος! Το περιστατικό έλαβε χώρα στο 3ο δημοτικό διαμέρισμα, ενώ οι κουκουλοφόροι είναι οι συνήθεις γνωστοί- άγνωστοι, που "πρωταγωνιστούν" σε τέτοιου είδους περιστατικά επιθέσεων και μάλιστα χωρίς να διώκονται ποτέ από τις αστυνομικές αρχές!

Ο Ιωάννης Αλεξόπουλος δεν δείλιασε ούτε στιγμή και οι εγκληματίες τράπηκαν σε φυγή!
 Ανάλογο συμβάν είχαμε πριν από λίγο καιρό στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου! Τότε ομάδα "κόκκινων" τραμπούκων εισήλθε στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο και επιτέθηκε κατά του δημοτικού συμβούλου της "Ελληνικής Αυγής" κ. Τρύφωνα Μπουγά! Ο τελευταίος διατηρώντας την ψυχραιμία του, απάντησε με νόημα σε όλα τα παιδιά των κομμουνιστοσυμμοριτών! Οι "κόκκινοι ραμπούκοι" τελικά αποχωρήσαν από την αίθουσα με τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να καταδικάζουν σύσσωμα την ενέργεια αυτή των μελών της ORMA-ANTIFA -ΑΝΤΑΡΣΥΑ!http://the-f-times.gr/?p=3257
 

Και στις δύο περιπτώσεις οι δειλοί και άνανδροι "επαναστάτες" δεν κατάφεραν τίποτα! Ωστόσο, δεν είδαμε και κάποια κινητοποίηση από τις υπόλοιπες πολιτικές παρατάξεις για την καταδίκη των περιστατικών και την αποφυγή επανάληψής τους στο μέλλον!

Σε ανακοίνωσή του στην ηλεκτρονική σελίδα της Xρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης σημειώνει ότι "όταν ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα και οι δημοτικές παρατάξεις που το εκπροσωπούν καθυβρίζουν συστηματικά την Χρυσή Αυγή, τους εκπροσώπους της, ακόμα και τους ψηφοφόρους της ως... "φασίστες και εγκληματίες", τότε είναι όλοι τους συνένοχοι στην εγκληματική επίθεση που έλαβε χώρα στο 3ο δημοτικό διαμέρισμα" καταδικάζοντας το πρόσφατο γεγονός της επίθεσης εναντίον του Ιωάννη Αλεξόπουλου!
Επίσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζει ότι "Η Χρυσή Αυγή και η δημοτική παράταξη "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" συνεχίζουν ακόμα πιο δυναμικά τους εθνικούς αγώνες. Δεν μας πτοούν δέκα δειλά υποκείμενα που εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια του Συστήματος. Εδώ δεν κατάφερε να μας σταματήσει ένα ολόκληρο κράτος με τις φυλακές και με τις άνανδρες δολοφονίες νέων παιδιών. Ο Αγώνας για μία ελληνική Αθήνα, ο Αγώνας για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα συνεχίζεται" καθιστώντας σαφές ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει το έργο και την πορεία της Χρυσής Αυγής.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα ποσοστά της παράταξης συνεχώς ανεβαίνουν, ενώ ο Λαϊκός Σύνδεσμος αποκτά νέους υποστηρικτές σε κάθε γειτονιά της Αττικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου