ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Σ.Μεταξάς και Τρ.Μπουγάς παρόντες στην πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής! (βίντεο)


H πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, του καινοτόμου νέου οργάνου της Χρυσής Αυγής, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Στο Εθνικό Συμβούλιο συμμετέχουν οι αιρετοί Συναγωνιστές από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Ελληνικό Κοινοβούλιο και το Ευρωκοινοβούλιο. Από το δήμο Παλαιού Φαλήρου ενεργό ρόλο και συμμετοχή έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής κ.κ. Σωτήρης Μεταξάς και Τρύφων Μπουγάς!


Στην αρχή της εκδηλώσεως υπήρξε η εισήγηση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος προσερχόμενος στο βήμα ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τους πολιτικούς συσχετισμούς δυνάμεων, συμπεραίνοντας ότι ο άνεμος είναι ούριος για την Χρυσή Αυγή.
Ακολούθως αναγνώστηκε και τροποποιήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο το Α’ Ψήφισμα του νέου αυτού ρηξικέλευθου οργάνου, το οποίο θα δημοσιοποιηθεί στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί, λόγω της απεργίας, την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου.

Η εκδήλωση έκλεισε, ως είθισται, με τους παριστάμενους όρθιους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και του Ύμνο του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου