ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Καταγγελία Γ.Μπίτσικα (ΡΑΚ Π.Φαλήρου): Χωρίς τουαλέτες πραγματοποιούνται οι λαϊκές αγορές!

Ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Μπίτσικας έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ένα πολύ σοβαρό θέμα. «Μου έκανε μία συνάδελφος που κατοικεί στην οδό Χρονοπούλου μία πολύ σημαντική καταγγελία. Στη λαϊκή αγορά που γίνεται εκεί, στην οδό Χρονοπούλου, στα όρια του δήμου Παλαιού Φαλήρου δεν υπάρχουν τουαλέτες, αυτές οι φορητές τουαλέτες. Πήρε λοιπόν στο δήμο στην αρμόδια διεύθυνση, διαμαρτυρήθηκε και της είπαν ότι είναι αρμοδιότητα του Συνδέσμου των Λαϊκών Αγορών. Επειδή λοιπόν πρόκειται για επίμονο άνθρωπο, που δεν το βάζει κάτω πήρε στη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών. Και της είπαν το εξής ανήκουστο: Έχει τελειώσει η σύμβαση και θα μεσολαβήσει άγνωστο χρονικό διάστημα έως να γίνει καινούρια σύμβαση και έως τότε οι λαϊκές που γίνονται μέσα στον αστικό ιστό, μέσα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές θα γίνονται απλά χωρίς τουαλέτα. Και βέβαια στα χωριά μας, που κάναμε λαϊκές εκείνα τα χρόνια ήταν δίπλα τα χωράφια, εδώ δεν υπάρχουν χωράφια και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο αυτό και πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να τακτοποιηθεί και μάλιστα να τακτοποιηθεί άμεσα» ανέφερε ο κ. Μπίτσικας.

«Είχαμε και ξερικά μποστάνια γιατρέ μου και είχαν λίπασμα» απάντησε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ο κ. Μπίτσικας συμπλήρωσε «ναι βέβαια».

Ο τελευταίος συνέχισε λέγοντας: «Μπορούμε να τους πάρουμε την άδεια, να τους πούμε δεν θα κάνετε λαϊκή κύριοι μέχρι να φέρετε τουαλέτες και να δούμε για πότε θα τρέξουν και θα βρουν τουαλέτες».

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο δήμαρχος, ο οποίος πρόσθεσε ότι «οι τουαλέτες κοστίζουν 90 ευρώ να τις βάλουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου