ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Σπαζοκεφαλιά: Η απλώστρα, η ξαπλώστρα και στη μέση ο Διονύσης Χατζηδάκης! Τι είναι;

Τι κοινό μπορεί να έχουν μία απλώστρα (ξέρετε αυτή που απλώνουμε τα ρούχα μας), μία ξαπλώστρα παραλίας και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης; Μη βιαστείτε να απαντήσετε! Σκεφτείτε το λιγάκι!

Θα μας πείτε ότι η απλώστρα με την ξαπλώστρα απέχουν μόλις ένα ... ξ! Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο στη σπαζοκεφαλιά μας! Και ο Διονύσης Χατζηδάκης; Που κολλάει ο Διονύσης Χατζηδάκης;

Λοιπόν, στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε και στο οποίο συζητήθηκε το επικείμενο deal του δήμου Παλαιού Φαλήρου με το ξενοδοχείο Κοράλλι, το οποίο θα μισθώσει χώρο της παραλίας Φαλήρου μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβος για να τοποθετήσει ξαπλώστρες και ομπρέλες συνέβησαν πράγματα και θαύματα! Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα εδώ

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου πάνω στη ζάλη του έλεγε συνέχεια ότι το ξενοδοχείο Κοράλλι θέλει να τοποθετήσει ... απλώστρες στην παραλία! Τι να τον διορθώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και να του επισημαίνουν ότι δεν είναι απλώστρες αλλά ξαπλώστρες! Εκείνος τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Όλο έλεγε για απλώστρες!

Ποιες απλώστρες κ. Χατζηδάκη; Τι έχετε πάλι στο νου σας; Εκτός και αν λόγω του ότι απλώνουμε το κορμί μας στις ξαπλώστρες, σας αρέσει να τις λέτε απλώστρες! Είναι και αυτό μία εξήγηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου