ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ο Διονύσης Χατζηδάκης βάπτισε την εγγονή του! Γιατί έκανε διακρίσεις και δεν κάλεσε όλους τους δημοτικούς συμβούλους; Όλο το παρασκήνιο!

Πολλές εκπλήξεις έκρυβε η βάπτιση της εγγονής του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη! Η μοναδική είδηση, την οποία γνωρίζαμε εκ των προτέρων και δεν ήταν έκπληξη ήταν το όνομα που πήρε η μικρούλα αφού βαπτίστηκε Διονυσία από τον παππού της.
Μέχρι και η απουσία της οικογένειας Μητσοτάκη από το μυστήριο της βαπτίσεως ήταν μία έκπληξη αφού βάζαμε ακόμη και στοίχημα ότι κάποιο από τα μέλη της θα έδινε το παρών στο χαρμόσυνο γεγονός λόγω της στενής σχέσης του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου με το Μητσοτακέικο.

Φυσικά, παραβρέθηκαν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτές και πρώην υπουργοί όπως και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του Παλαιού Φαλήρου.

Λίγο έλειψε να έχουμε... "βεντέτα" στη βάπτιση όταν έγινε γνωστό ότι δεν προσκλήθηκαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Παλαιού Φαλήρου αλλά έγινε επιλογή. Όσοι ήταν στη βάπτιση ρωτούσαν που είναι οι υπόλοιποι, ενώ εκείνοι που δεν προσκλήθηκαν όταν έμαθαν για το γεγονός έπεσαν από τα σύννεφα εκτοξεύοντας αρνητικά σχόλια εναντίον του δημάρχου. Μπάχαλο δηλαδή!Η βάπτιση τελικά ήταν ένα πολύ πιο σημαντικό γεγονός από μία τελετή αφού ο κ. Χατζηδάκης προσπάθησε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Στη χαρμόσυνη μάζωξη έγιναν πολιτικές διεργασίες με τον κ. Χατζηδάκη να δίνει τις θέσεις των αντιδημάρχων σε τέσσερα νέα πρόσωπα, τα οποία είναι οι κ.κ. Ασημακόπουλος, Πανταζής, Καρκατσέλης και Μαρία Ζάγκα.Μένει να γίνει γνωστή η 5η επιλογή αντιδημάρχου, η οποία αναμένεται να είναι μία εξίσου μεγάλη έκπληξη.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι που έλαβαν πρόσκληση για τη βάπτιση ήταν ως επί το πλείστον εκείνοι που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ αποκλείστηκαν από το κοσμικό γεγονός άτομα τα οποία κατά το παρελθόν στήριξαν τον κ. Χατζηδάκη! Ο δήμαρχος επέλεξε για ακόμη μία φορά να έχει δίπλα του, τους "γενίτσαρους" του ΠΑΣΟΚ αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους υπόλοιπους.


Το Faliro Press News εξασφάλισε για εσάς φωτογραφικό υλικό. Να ευχηθούμε στους γονείς της μικρής να τους ζήσει, να ειναι γερή και καλότυχη!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου