ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Χατζηδάκης: «Θα κάνω το Π.Φάληρο Σαν Φρανσίσκο»- Μπουγάς: «Είστε σίγουρος; Είδαμε και το χάλι της Αγίου Αλεξάνδρου»

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου λίγο πριν αρχίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης αναφέρθηκε στην πεζογέφυρα που πρόκειται να κατασκευαστεί στο ύψος του Sea Park στο Παλαιό Φάληρο με ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Υποδομών. «Η γέφυρα βγαίνει ακριβώς απέναντι στην Αφροδίτης. Ανεβαίνει με δύο ασανσέρ, θα έχει και εξωτερική κυκλική σκάλα για την οποία κάναμε ορισμένες διορθώσεις για να μην μας τρώει το χώρο έτσι ώστε να μην πειράξει και το αλσύλλιο παραπάνω απ΄ ότι πρέπει. Τους παραχωρήσαμε και το χώρο που θα εδραιωθεί το ασανσέρ. Η γέφυρα θα είναι από τη μία πλευρά έως την άλλη χωρίς στήριγμα στη μέση. Αν έχετε στο μυαλό σας τη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο, καλλιτεχνικά είναι το ίδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης προκαλώντας το γέλιο και τα καυστικά σχόλια των παρευρισκομένων.

«Να ρωτήσω κάτι κ. δήμαρχε;» παρενέβη ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Παλαιού Φαλήρου κ. Τρύφωνας Μπουγάς. «Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτή η γέφυρα ή θα τη βλέπουμε σε φωτογραφία; Επίσης, ποιοτικό έλεγχο θα έχει ή θα είναι ένα έργο αντίστοιχο της κακής κατάστασης που παρουσιάζει σήμερα η Αγίου Αλεξάνδρου;» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η γέφυρα αυτή πληρώνεται από το ΕΣΠΑ και την έχει αναλάβει η Περιφέρεια με το υπουργείο Υποδομών. Η δημοπράτηση για το συγκεκριμένο έργο θα γίνει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου» απάντησε ο κ. Χατζηδάκης.

Πάντως, το θέμα αποτέλεσε αφορμή για … γελάκια και πηγαδάκια! Ο κ. Χατζηδάκης μπορεί προ ημερών να έδωσε οικονομικό βοήθημα ύψους 2.500 ευρώ σε συμπολίτη μας με οικονομικά προβλήματα αλλά το ότι ονειρεύεται … Σαν Φρανσίσκο και ντόλτσε βίτα δείχνει ότι μάλλον δεν έχει πραγματική επίγνωση της οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε! Οι δημότες με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αδιαφορούν για το αν ο δήμος θα γίνει Σαν Φρανσίσκο ή όχι. Συγκεκριμένα, είναι το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει! Κοινώς, ο δήμαρχος ζει στο δικό του… Σαν Φρανσίσκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου