ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Τρύφωνας Μπουγάς: "Εν αναμονή αποφάσεως-καταπέλτη της Περιφέρειας Αττικής για το ξεπούλημα της παραλίας Π.Φαλήρου"

Αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα ενάντια στο ξεπούλημα της παραλίας Παλαιού Φαλήρου που δρομολογεί με μεθοδευμένες κινήσεις ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης είναι ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Τρύφωνας Μπουγάς! Μετά την προσφυγή που κατέθεσε και η οποία απορρίφθηκε από το γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, καταφεύγει ενώπιον της Ειδικής Τριμελούς Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, η οποία θα αποφανθεί για την απορριφθείσα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση προσφυγή. 



Ο κ. Μπουγάς είναι ο μοναδικός από τους δημοτικούς συμβούλους Παλαιού Φαλήρου που υπερασπίζεται με κάθε νόμιμο τρόπο το δικαίωμα των Φαληριωτών να παραμείνει η θάλασσά τους "ελεύθερη" μακριά από μεγαλοκαρχαρίες επιχειρηματίες που μόνος σκοπός τους είναι το κέρδος. Ο κ. Μπουγάς μάλιστα εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου να παραχωρηθεί έκταση μπροστά από το πολιτιστικό κέντρο "Φλοίσβος" στο ξενοδοχείο "Κοράλλι" για να τοποθετηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες ελήφθη αυθαίρετα και χωρίς να ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν όλες οι παράμετροι. Ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο Τύπου του κ. Μπουγά:



                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Κομπάζουν οι επιδρομείς του Παλαιού Φαλήρου, αυτοί που ξεπουλάνε την παραλία του με το μέτρο, ότι η προσφυγή του Τρύφωνα Μπουγά, για τη διάσωση της παραλίας του Φλοίσβου, απορρίφθηκε από το Γ. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Εκτός από κακοήθεις είναι και αγράμματοι. Τα παλληκάρια και τα κορίτσια της Γενικής Γραμματείας δεν είχαν τον χρόνο να αποφανθούν επί της προσφυγής του Μπουγά, εντός της εκ της παρ. 2 του άρθρου 227 του Ν, 3852/2010, προβλεπομένης αποκλειστικής προθεσμίας των δύο μηνών, γιατί η προσφυγή αυτή, ήταν "καυτή πατάτα" και ήθελαν να την πετάξουν από πάνω τους. Έτσι, άφησαν να περάσει η προθεσμία χωρίς να αποφανθούν, ώστε κατά συνέπεια να θεωρηθεί ότι έχει απορριφθεί. Είναι πλασματική και τεκμαιρόμενη απόρριψη, βάσει της άνω ανάπηρης διάταξης, και όχι απόρριψη επί της ουσίας. Η εφαρμογή της διάταξης αυτής, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων κ.α. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. 

Η προσφυγή δεν είναι του Μπουγά, είναι των Φαληριωτών, που διεκδικούν τη θάλασσά τους, που διεκδικούν την παραλία που τους ανήκει. Έσφαλλε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με την αυθαίρετη ερμηνεία που έδωσε στη λέξη «όμορες», που αναφέρεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και παραλίες και παραχώρησε την παραλία μας στο περί ου ο λόγος ξενοδοχείο. Παραπλανήθηκε όμως με ευθύνη του Δημάρχου, καθόσον το «όμορες», δεν είναι η μόνη προϋπόθεση μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης από τους Ο.Τ.Α. Α' Βαθμού προς τρίτους. Σύμφωνα με το άρθρο 9 της ΚΥΑΔΔΠ 0005159/586 Β΄ΕΞ 2015/7.4.2015 (ΦΕΚ Β΄ 578/9.4.2015)» με τον τίτλο Προϋποθέσεις μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης από τους Ο.Τ.Α. Α' Βαθμού προς τρίτους, η δυνατότητα απευθείας παραχώρησης, παρέχεται «…για τον έμπροσθεν της άσκησης της δραστηριότητάς τους κοινόχρηστο χώρο. Έμπροσθεν χώρος νοείται ο χώρος που προκύπτει, από την προβολή του μήκους της πρόσοψης της επιχείρησης, επί της δεν υπάρχει πουθενά ακτογραμμής». Δεν υπάρχει πουθενά αναφορά της άνω ΚΥΑΔΔΠ, στα « 

Έχοντες υπόψη …» της αμαρτωλής απόφασης, πράγμα που σημαίνει ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν γνώριζαν, γιατί από πρόθεση δεν τους πληροφόρησαν, την αναγκαία αυτή προϋπόθεση, προκειμένου να αποφασίσουν για την μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης της παραλίας μας προς τον ξενοδόχο» Ομάδα εγκρίτων Φαληριωτών δικηγόρων, μελέτησε την άσκηση προσφυγής κατά της άνω τεκμαιρομένης απόρριψης της προσφυγής του Τρύφωνα Μπουγά και μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, αρχές της επομένης, καταφεύγουν ενώπιον της αρμόδιας κατ’ άρθρο 152 του Ν. 3463/2016 Ειδικής Τριμελούς Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, η οποία θα αποφανθεί επί της προσφυγής μας, την οποία η Αποκεντρωμένη Διοίκηση άφησε αδίκαστη.

Εδώ όμως δεν υπάρχουν «σωσίβια» και «προθεσμίες» που να προστατεύουν την παρανομία. Σε ένα μήνα θα υπάρξει υποχρεωτικά απόφαση, που θα είναι ασφαλώς καταπέλτης, γι’ αυτούς που επιβουλεύονται τη θάλασσά μας και την παραλία μας. Ας χαρούνε τις ομπρέλες τους για λίγο ακόμα. Λίγη θα είναι η χαρά σας !!!!!!!!!!



ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

π.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου
    Ως αποτέλεσμα της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης έχετε πρόβλημα να πάρει ένα δάνειο στο επίπεδο των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν έχετε να ανησυχείτε για. Θέλετε να επωφεληθούν από μια πίστωση για την κατάσβεση των έργων σας, θέλετε να επωφεληθούν από ένα υπόβαθρο του εμπορίου, θέλετε να λάβετε πίστωση για την χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό, που θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο, σας εξοπλίσει με συσκευές, σας προσφέρουμε ένα νέο σπίτι. Απολαύστε πολλές μορφές προσωπικά δάνεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είμαι ένα άτομο με ένα κεφάλαιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει δάνεια σε ανθρώπους με οικονομικές δυσχέρειες σε ποσοστό από 2% έως 4%. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μου είναι απλή και γρήγορη. Αν ενδιαφέρονται και σοβαρή, επικοινώνησε μαζί μου. Απευθείας μέσω e-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Καλά για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή