ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Διονύσης Χατζηδάκης: "Ζητείται υπάλληλος για τα νέα γραφεία του δήμου"! Σπεύσατε...

Ένα από τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου ήταν η "λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Νηρηίδων αρ. 18M20, που ανήκει στο κληροδότημα «ΦΕΡΡΑΧ Χας ΠΑΝ.ΖΟΥΚΙΟΥ». Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης ανέφερε τα εξής: "Εάν δεν το νοικιάσουμε- που δεν το βλέπω να νοικιάζεται- πιθανόν αυτό το διαμέρισμα να το κάνω γραφεία για την αντιπολίτευση".
Τότε οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ξέσπασαν σε γέλια, ρωτώντας τον κ. Χατζηδάκη που θα βρει υπαλλήλους για να στελεχώσει τα γραφεία. Σε αυτό το σημείο ο κ. Χατζηδάκης απάντησε ότι "θα φέρνουμε έναν υπάλληλο όταν θα λειτουργεί το γραφείο".
Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Τριάντος ανέφερε ότι "χρειαζόμαστε ξεχωριστά δωμάτια, δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί εκεί μέσα".
Ουάου δήμαρχε, όλο πρωτοποριακές ιδέες είστε! Αν και απ' ότι αντιλαμβανόμαστε αυτό το διαμέρισμα δεν θα είναι γραφεία αλλά μάλλον ... καφενείο! Προσέξτε μόνο μην μετατραπεί στο τέλος σε αυτά τα διαμερίσματα, που έχουν... κόκκινο φωτάκι απ' έξω! Αντιλαβού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου