ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Παλαιό Φάληρο: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της επετείου του "ΟΧΙ". Παρών o Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή" Χρήστος Παππάς


 
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Παλαιό Φάληρο η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την καθιερωμένη πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου, όπου το παρών έδωσε o Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» κ. Χρήστος Παππάς συνοδευόμενος απο τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ελληνικής Αυγής κ. Σωτήρη Μεταξά και Τρύφωνα Μπουγά. Ανάμεσα στις όμορφες παρουσίες της ημέρας ήταν και αυτή της κας Ολυμπίας Αναστασοπούλου (πρώην δημοτικής συμβούλου). Επίσης, παραβρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας και του Ναυτικού και φυσικά πολυπληθής ήταν η παρουσία του Φαληρικού λαού. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η μαθητική παρέλαση, η οποία γι΄ ακόμη μία χρονιά ήταν άψογη χάρη στη συμβολή του αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αλέξανδρου Κορόμηλου.
Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Φαληρικός λαός στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» κ. Χρήστο Παππά.  
Στις πρώτες θέσεις των επισήμων είδαμε το δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη με τη σύζυγο του, τον αντιδήμαρχο Πόλης κ. Ανδρέα Δούμα, τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αλέξανδρο Κορόμηλο, την αντιδήμαρχο κ. Βίκυ Ανδρικοπούλου, τον Γιάννη Γουλιέλμο, τον Κωνσταντίνο Τεντόμα, τον Δημήτρη Καρκατσέλη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την κ. Μαρία Ζάγκα, την κ. Χαρά Γιαννοπούλου, την κ. Αγγελική Ξυνού-Κορακιανίτη και την κ. Ευαγγελία Φακιολά. Ωστόσο, απόντες ήταν αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους του κ. Χατζηδάκη.

Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης παρών ήταν ο κ. Γιάννης Μπίτσικας, από τη ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι. Οι κ. Γιώργος Βασιλείου και Γιάννης Τριάντος από την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Μαζί για το Φάληρο» και ο κ. Δημήτρης Πιτούλης από την παράταξη «Εμείς για το Φάληρο». Επίσης, οι κ. Σωτήρης Μεταξάς και Τρύφων Μπουγάς από την Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα, ο κ. Μεταξάς κατέθεσε και στεφάνι.

Από την Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο Παλαιό Φάληρο ήταν η κ. Βαρβάρα Μιχαηλίδου, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τάκης Καϊμάκης.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παλαιού Φαλήρου κ. Σίσσυ Ζαφειρίου, Παναγιώτης Ξανθουδάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Αναστασία Μάρκου.

Τέλος, το παρών έδωσαν η πρόεδρος της Ενώσεως Κατοίκων Αμφιθέας «Σοφία Μπεφόν» κ. Βούλα Σπυριδωνίδου καθώς και η πρόεδρος και αντιπρόεδρος των «Φίλων του Ερυθρού Σταυρού» Παλαιού Φαλήρου κ. Βιβή Θεοδοσίου και Λίτσα Κολυβά. Κ.Λ.Π.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου