ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Παλαιό Φάληρο: Ο δήμαρχος κ. Χατζηδάκης κάνει την... προίκα σε ανύπαντρα κορίτσια!

Η Γεωργία Βασιλειάδου - μια φορά και έναν καιρό- έριχνε στάμνες για να βρει γαμπρό στις ανιψιές της! Και μάλιστα φρόντιζε ο υποψήφιος να έχει γερή ... προίκα!
Το σκηνικό αυτό δεν αποκλείεται να το ξαναζήσουμε και μάλιστα στο Παλαιό Φάληρο αφού ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης αποφάσισε να δώσει... προίκα σε ανύπαντρες κορασίδες όταν βρουν τον άντρα της ζωής τους και παντρευτούν! Μόνο, που οι υποψήφιοι γαμπροί δεν χρειάζεται να έχουν ... γεμάτο πορτοφόλι αφού θα τους το γεμίσει ο δήμαρχος! 

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διαχείρισης Κληροδοτημάτων με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα προβεί στη διανομή γαμήλιου επιδόματος σε πέντε άπορες κοπέλες, που μένουν μόνιμα στο Φάληρο! Τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την είσπραξη του γαμήλιου επιδόματος θα τα πληροφορηθείτε από το δήμο Παλαιού Φαλήρου!

Προσοχή, μόνο μη σας έρθει καμία στάμνα στο κεφάλι όταν θα περνάτε κάτω από τα μπαλκόνια! Το νου σας!

1 σχόλιο:

  1. EΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ δισ ''το πλασσαρισμα'' της ειδησης ΔΕΝ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΕΙ Ο κ Δημαρχος αλλα το κληροδοτημα του ΠΑΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ απο το προϊον μισθωματων διαμ/τος οδου Ομηρου εις ΑΘΗΝΑΣ ..Υπηρξε μια εμπλοκη με τον μισθωτην που δεν κατεβαλε μισθωματα,ξεμπερδεψε το θεμα και φαινεται οτι υπαρχουν χρηματα στο λογαριασμοΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΕΙΣ εγιναν επι θητειας μου 70-74...Επισημαινω και αυθις αυτα που και ως νομικος συμβουλος ειχα επισημανει ''Αν δεν εκτελεσθει η βουλησις του διαθετου,υπηρχε πιθανοτης να αφαιρεθη απο τον Δημο και να περιελθειμ εις την Υπηρεσιαν Κληροδοτηματων Υπουργειου Οικονομικων .Υπαρχουν αναφορες μου εις τον σχετικον φακκελονΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ επιτρεπτον χιουμορ....δεν το καταλαβα οτε...συγγνωμηΙΣΤΟΡΙΑΣ αμα & ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΝΕΚΕΝ ΓΡΑΦΩ...Υ Γ οφειλω να επισημανω οτι η κα Γιαννοπουλου επεληφθη επιτυχως εις εκτελεσιν διαθηκη ς ΚΑΙ ο Π Αθανασιαδης θειος της Ηβης εχει αφησει και καποια γραφεια το μισθωμα των οποιων ...''πηγαινε σε σχολΕφοριες '' με αλλαγη ομως εχουν περιελθει και αυτα τα μισθωματα στο Δημο και διανεμονται απο Επ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ εις μαθητας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή