ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο Π.Φάληρο η λήψη κρίσιμων αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου της Χ.Α.

Τη δεύτερη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό και την επέκταση του πολιτικού αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η πολύωρη συνεδρίαση, που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, έλαβε χώρα στην Αμφιθέα του Παλαιού Φαλήρου καθιστώντας το δήμο μας στο επίκεντρο των κρίσιμων αποφάσεων του Λαϊκού Συνδέσμου. Φυσικά, το παρών έδωσαν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Π.Φαλήρου κ. Τρύφωνας Μπουγάς και Σωτήρης Μεταξάς. Είναι πολύ σημαντικό που το Εθνικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεδριάσει στο Παλαιό Φάληρο, μία περιοχή όπου το ποσοστό της Χ.Α. είναι αρκετά υψηλό, ενώ οι υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου αυξάνονται συνεχώς.Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανακοινώθηκε ότι η Χ.Α. δεν προτίθεται να συνεργαστεί με κανένα κόμμα της Βουλής, ενώ παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοκσόπησης, σύμφωνα με τα οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος συγκεντρώνει ποσοστό 15%. 


Αναλυτικά, οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου. Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει στη Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α.

Την αρχική εισήγηση της συνεδριάσεως έκανε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, ο οποίος έκανε λόγο για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα της Χρυσής Αυγής σε όλα τα επίπεδα, με πρώτο επίπεδο την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι και το ευρωκοινοβούλιο. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος έκανε μία σύνοψη του έως τώρα πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής και έθεσε τους βασικούς άξονες της συνέχισης και κλιμάκωσης αυτού. Ακολούθως, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την διπλή συνεπαγωγή Αγροτικής Παραγωγής και Εθνικής Ανεξαρτησίας που καταστρέφεται μέσω της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ο Συναγωνιστής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, έκανε λόγο για την μεγάλη σημασία της Ιδεολογίας στον πολιτικό αγώνα που διεξάγουμε σήμερα, προκειμένου να λειτουργήσει ως πυξίδα που θα μας πλοηγήσει στην Εθνική Ανεξαρτησία. Τέλος, στο βήμα αμέσως ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα του πολιτικού πεδίου και έθεσε στους Συναγωνιστές τα Εθνικά Θέματα που αποτέλεσαν και την βάση του ψηφίσματος της 2ας Συνεδριάσεως του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, το οποίο θα δημοσιευτεί στο τεύχος 1012 της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» που θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου