ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Ποιος δημοτικός σύμβουλος κατέθεσε αγωγή κατά του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη

Ο δημοτικός σύμβουλος ...
κ. Δημήτρης Πιτούλης ήταν εκείνος που έφερε στην επιφάνεια το θέμα του "κουμπαρά" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αφού μετά από προσωπική του έρευνα διαπίστωσε ότι δεν καταγράφονται πουθενά τα συγκεκριμένα έσοδα.

Όπως ήταν φυσικό έθεσε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ενώπιον του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη και των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων ζητώντας εξηγήσεις. Η αδυναμία του κ. Χατζηδάκη να απαντήσει με πειστικά επιχειρήματα δημιουργεί ποικίλα ερωτηματικά για το που καταλήγουν τελικά τα χρήματα που συγκεντρώνονται στον "κουμπαρά" του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα οποία θα έπρεπε να διατίθενται για τις ανάγκες των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. 
Με αφορμή την παραπάνω παρέμβαση του κ. Πιτούλη προέκυψε ένας απίστευτος καβγάς μεταξύ του ίδιου και του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη με ανταλλαγή ύβρεων και ...κοσμητικών επιθέτων.


Μετά τα παραπάνω ο κ. Πιτούλης κατέθεσε αγωγή κατά του δημάρχου. Ειδικότερα, όπως έγραψε ο κ. Πιτούλης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: "Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο κατέθεσα αγωγή κατά του Δημάρχου Π. Φαλήρου για την εξύβριση που δέχτηκα στο δημοτικό συμβούλιο στις 13 Μαρτίου 2017. Θεωρώ αδιανόητο ο πρώτος δημότης της πόλης να εξυβρίζει τον οποιονδήποτε ως φανατικός φίλαθλος ποδοσφαιρικής ομάδας! Το όποιο ποσό και εάν επιδικαστεί θα δοθεί ισομερώς σε 4 σωματεία με έδρα το Π. Φάληρο. Πριν κάνω γνωστή την κίνησή μου αυτή ήθελα να ενημερώσω θεσμικά πρώτα το δημοτικό συμβούλιο το οποίο έπραξα στη χθεσινή συνεδρίαση".

Το Faliro Press News αναφέρθηκε με σχετικά ρεπορτάζ στο συγκεκριμένο γεγονός, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω λινκ:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου