ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Ευχές για καλή ανάσταση από τους δημοτικούς συμβούλους Παλαιού Φαλήρου

Αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους Παλαιού Φαλήρου "ανέβασαν" στα social media ευχές ή φωτογραφίες για την Ανάσταση του Κυρίου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα!
Κάποιοι άλλοι ... ξεχάστηκαν αλλά τους καταλαβαίνουμε μια και οι μέρες επιτάσσουν ξεκούραση και μικρές αποδράσεις οπότε είναι λογικό ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι να απέχουν από το ίντερνετ και τα social media. Τρανταχτό παράδειγμα μεγάλης αποχής η σελίδα του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη στην οποία δεν βρήκαμε κάποια πασχαλινή ευχή. Αντιστοίχως, απουσιάζουν οι ευχές και από τη νέα ιστοσελίδα του δήμου Παλαιού Φαλήρου.


Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Βασιλική Ανδρικοπούλου ανάρτησε μία φωτογραφία από τον επιτάφιο γράφοντας χαρακτηριστικά: "Την αγάπη μου σε όλους σας, Καλή Ανάσταση!". 


Η δημοτική σύμβουλος κ. Χαρά Γιαννοπούλου θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα με μία φωτογραφία που αναφέρεται στην εσωτερική ομορφιά των ανθρώπων.




"Καλή Ανάσταση. Καλό Πάσχα φίλες μου και φίλοι.Την αγάπη μου" έγραψε στα social media ο ε
πικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο κ. Σωτήρης Μεταξάς.

Ε
πίσης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Αρωγής και Αθλητισμού κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος "ανέβασε" μία φώτο από φιλανθρωπική δράση, πιστός στο πνεύμα των ημερών!

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Δούμας "ανέβασε" μία φωτογραφία του δίπλα στον Επιτάφιο του δημοτικού Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου γράφοντας: "Ευχαριστώ τον Δημήτρη και την Αντωνία Παπαδοπούλου πού για μια ακόμη φορά προσέφεραν τα άνθη για τον πανέμορφο αυτόν Επιτάφιο του δημοτικού κοιμητηριου Παλαιού Φάληρου στη μνήμη του γιού τους Ιωάννη". 

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφων Μπουγάς ανάρτησε μία φωτογραφία από την περιφορά του Επιταφίου, γράφοντας: Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και καλά… τσουγκρίσματα!".


Από την πλευρά της η δημοτική σύμβουλος κ. Νέλλη Μαυρίδου, στο πλαίσιο των Άγιων Ημερών του Πάσχα έγραψε τα εξής: "Η εφημερίδα του Π.Φαλήρου "The F Times" και εγώ προσωπικά, ευχαριστώ όλους εσάς που βοηθήσατε στην προσπάθειά μας να μαζέψουμε παιχνίδια για τα κορίτσια της Στέγης Θηλέων "Άγιος Αλέξανδρος" και για τα παιδιά των άπορων οικογενειών του Π.Φαλήρου".
Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τεντόμας
Και ο Σταμάτης Καμαριάς...
 
Καλή Ανάσταση και από εμάς σε όλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου