ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ολονύχτιο θρίλερ στο Π. Φάληρο - Στην ντουλάπα κρυβόταν ο τέταρτος της άγριας συμμορίας


Οπλισμένος και επικίνδυνος ο καταζητούμενος που για 14 ώρες βρισκόταν στην ντουλάπα του διαμερίσματος της ηλικιωμένης - Ωστόσο κατάφερε να φύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών. 



Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες βρισκόταν από τις αστυνομικές αρχές σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση σε Φλοίσβο και Παλαιό Φάληρο για τον φερόμενο ως αρχηγό της άγριας συμμορίας των ληστών που εισέβαλαν χθες το πρωί σε σπίτι ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο. 

Αν και δεν γνωρίζουν ποιος τελικά είναι ο 4ος ληστής που διέφυγε καθώς οι δύο συλληφθέντες κρατούν το στόμα τους κλειστό,εκτιμάται πως και αυτός αποφυλακίστηκε πρόσφατα και επέστρεψε στην ενεργό δράση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέταρτος κακοποιός φαίνεται πως την ώρα που οι αστυνομικοί ερευνούσαν τη γύρω περιοχή, εκείνος βρήκε καταφύγιο για 14 ολόκληρες ώρες στην ντουλάπα του διαμερίσματος της ηλικιωμένης. Ο δράστης έγινε κυριολεκτικά αντιληπτός από τη μυρωδιά περί τα μεσάνυχτα καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για να μείνει κρυμμένος είχε κάνει μέχρι και τη φυσική του ανάγκη στον χώρο που κρυβόταν. Προκειμένου, δε, να ξεφύγει από τους αστυνομικούς βγήκε από το διαμέρισμα και υπό την απειλή του πιστολιού που κρατούσε ακινητοποίησε τους ενοίκους του διαμερίσματος και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου