ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Έξαρση της εγκληματικότητας με ραγδαία αύξηση των διαρρήξεων! Τι αποκαλύπτουν στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.!

Συνεχίζονται από την Αστυνομία οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τέταρτου εκ των δραστών της κινηματογραφικής ληστείας στο Παλαιό Φάληρο, που κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο ένας από τους ληστές, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να κατέβει από τον 8ο όροφο, προκειμένου να ξεφύγει.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι δύο συλληφθέντες δεν είναι Γεωργιανοί, όπως αναφέρθηκε αρχικά από την αστυνομία. Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, είναι ένας 35χρονος από την Αρμενία και ένας 30χρονος Ρώσος, ενώ ο νεκρός είναι Μολβαβός, ηλικίας 47 ετών.

Από τα στοιχεία που έδωσαν προκύπτει και οι τρεις είναι σεσημασμένοι για ανάλογα αδικήματα. Σύμφωνα μάλιστα με τον βετεράνο του αστυνομικού ρεπορτάζ και πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Πάνο Σόμπολο, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι δράστες είχαν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου και, μάλιστα, είχαν τα έγγραφα της αποφυλάκισής τους επάνω τους!

Το α' εξάμηνο του 2016 διαπράχθηκαν 21.876 κλοπές-διαρρήξεις στην Αττική, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Εξ αυτών τα 6.338 περιστατικά αφορούσαν σε διαρρήξεις κατοικιών και τα 5.780 σε διαρρήξεις Ι.Χ. αυτοκινήτων. Τα υπόλοιπα περιστατικά αφορούσαν σε διαρρήξεις καταστημάτων, ιερών ναών, αρπαγές τσαντών κ.α.


Στο μεταξύ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα εκλάπησαν 8.265 τροχοφόρα από τα οποία τα περίπου 4.000 ήταν αυτοκίνητα και τα υπόλοιπα λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης και μηχανάκια και μοτοσικλέτες.
 

Τέλος, διαπράχθησαν 1.867 ληστείες σε περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου