ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Νάντια Χαλαμανδάρη στο Faliro Press News: "Δεν χωρίζω... Για άλλο λόγο βρίσκομαι στην Ελλάδα"!

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τα δημοσιεύματα του Τύπου, που θέλουν τη Φαληριώτισσα δημοσιογράφο Νάντια Χαλαμανδάρη να παίρνει διαζύγιο από το σύζυγό της, Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο.

 

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola, το ζευγάρι δεν μένει πια μαζί, ενώ η Espresso αναφέρει πως η συγκατοίκηση του ζευγαριού ήταν αδύνατη, καθώς η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί με τον καινούργιο τρόπο ζωής της στην Ισπανία.

Πλέον, Νάντια και Γκόμεζ μένουν χωριστά και μάλιστα ο καθένας ζει στη χώρα του, με πηγές από το ισπανικό παλάτι να αναφέρουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός.

Όμως, τι πραγματικά ισχύει από τα παραπάνω; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Faliro Press News, η Νάντια Χαλαμανδάρη βρίσκεται στην Ελλάδα όχι γιατί χωρίζει αλλά επειδή νοσηλεύεται βαριά άρρωστη η αγαπημένη της γιαγιά. Η Νάντια περνάει τις μέρες της στο προσκεφάλι της γιαγιάς της στο Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου και ρωτάει κάθε μέρα με αγωνία τους θεράποντες ιατρούς για την εξέλιξη της υγείας της. Δυστυχώς, απ' ότι μαθαίνουμε τα νέα δεν είναι αισιόδοξα για την πορεία της υγείας της γιαγιάς της Νάντιας.


Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Μάιο του 2016 στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο πρωτότοκος γιος του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου