ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αλίκη Βουγιουκλάκη Ζωή Λάσκαρη το μεγάλο μυστικό που πήραν στον τάφο τους


Πρόκειται περί νέας τρανής αποδείξεως ότι στην Ελλάδα βασιλεύει η Αριστερή Τρομοκρατία που δεν επιτρέπει στις δύο δημοφιλέστερες ηθοποιούς μας (Αλίκη Βουγιουκλάκη κ Ζωή Λάσκαρη) να πούν ότι οι πατεράδες τους δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές!.. ΙΔΟΥ πώς έχουν τα πράγματα: Η γεννημένη το 1942 (κ όχι το 1944, όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της κ το αναπαράγει η Wikipedia) Ζωΐτσα Κουρούκλη (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λάσκαρη) έχασε τον πατέρα της στα τέλη του 1943. Ο Θεσσαλονικιός υπολοχαγός (κ όχι συνταγματάρχης όπως αναφέρουν οι άσχετοι στο Διαδίκτυο) Κουρούκλης συνελήφθη κ βασανίστηκε άγρια από τις ορδές του Άρη Βελουχιώτη σε ηλικία μόλις 28 ετών. Οι ΕΛΑΣίτες τον σκότωσαν προς παραδειγματισμό όλων των «Μοναρχοφασιστών» Αξιωματικών με τσουγκράνα για τον εξής λόγο: Ο μπαμπάς της Ζωΐτσας ήταν φανατικός Βασιλόφρων κ αδελφός του μακαριστού στρατηγού Γεωργίου Κουρούκλη που (ως υπασπιστής του Κονδύλη) πρωταγωνίστησε στο Βασιλικό Αντι-Κίνημα του 1935 που κατήργησε την διεφθαρμένη Βενιζελική Δημοκρατία κ επανέφερε την Βασιλεία στην Ελλάδα. Το 1974, ο θείος της Ζωΐτσας, Γ. Κουρούκλης, ίδρυσε την Β.Ε.Ο. (Βασιλική ή Βυζαντινή Εθνική Οργάνωση) της οποίας μετά τον θάνατό του ηγήθηκε ο αξέχαστος Αλέξανδρος Κουντουράς.
Τεράστιο ενδιαφέρον έχει κ ο τρόπος που πέθανε η μαμά της Ζωΐτσας το σωτήριον έτος 1949: Λίγους μήνες πρίν το τέλος του Συμμοριτοπολέμου, εγκάθετοι του Νίκου Ζαχαριάδη (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις… Σλαβο-«Μακεδόνες» του Δημοκρατικού Στρατού!) την συνέλαβαν ως χήρα του Βασιλόφρονος Λοχαγού Κουρούκλη κ την έσφαξαν με κονσερβοκούτι! Ουδέποτε η 70χρονη Ζωΐτσα έχει τολμήσει να μιλήσει για τον τρόπο θανάτου της μητέρας της, διά τον φόβον των Αριστερών. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ: Μια ζωή η Ζωή Λάσκαρη ψήφιζε ΚΚΕ εσωτερικού κ Συνασπισμό, ενώ στην συνέντευξή της στην εφημερίδα «News» δήλωσε πως ουδέποτε αισθάνθηκε μίσος για τους φονιάδες του πατρός της!..
Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν τον μπαμπά της Λάσκαρη τον είχαν σκοτώσει οι Χίτες κ οι Ταγματασφαλίτες; Θα είχε γεμίσει η Ελλάδα αγάλματά του κ ο Συριζώνυμος Λιάπης θα τελούσε κάθε χρόνο το μνημόσυνό του με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου