ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΦΑΛΗΡΙΩΤΙΣΣΑ :Πολιτικός με «μαύρη ζώνη» δημιουργεί Δίκτυο Αυτοάμυνας

Σχετική εικόνα
Ποια είναι η δυναμική πολιτικός 
Η Ολυμπία Αναστασοπούλου υπηρέτησε τους συνδημότες της στο Παλαιό Φάληρο ως Δημοτική Σύμβουλος, τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας, όπου και χάριν στην επαγγελματική της ιδιότητα ως νομικού-δικηγόρου στήριξε σημαντικές αποφάσεις προς όφελος των δημοτών και της βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.
Οι ανησυχίες της όμως δεν σταμάτησαν εκεί και έτσι τον Μάρτιο του 2014 με την ίδρυση του Ποταμιού εντάσσεται στους κόλπους του. Ως  μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Τομεάρχης Εσωτερικών αγωνίζεται καθημερινά για την εφαρμογή των αρχών της στην πράξη.

Εκτός από την πολιτική και τη δικηγορία η άλλη της μεγάλη αγάπη ήταν και παραμένει πάντα ο αθλητισμός. Πρωταθλήτρια του στίβου στα σχολικά της χρόνια στο Κολέγιο Αθηνών, ασχολήθηκε στη συνέχεια με το Tae Kwon Do και την αυτοάμυνα, προπονούμενη συστηματικά παρέα με τους δυο γιους της.

Γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι θα μπορούν να μαθαίνουν τα «μυστικά» των πολεμικών τεχνών που ενδεχομένως να τους φανούν χρήσιμα σε μια δύσκολη στιγμή - Από το Παλαιό Φάληρο ξεκινά η επέκταση του δικτύουΔεν είναι όλα τα κόμματα και τα στελέχη τους ξενέρωτα και μονοκόμματα, μακριά από την κοινωνία και τις σύγχρονες ανάγκες της.
Υπάρχουν και άνθρωποι, που έχουν κανονική κοινωνική ζωή, καθημερινές ανησυχίες και αφουγκράζονται τα προβλήματα και τις αγωνίες των συνανθρώπων τους. Και κυρίως είναι άνθρωποι της πράξης και της δράσης, με σκοπό να δώσουν και λύσεις, όχι απλώς να υπόσχονται «μετά εκλογών σωτηρία».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου