ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΞΥΛΟ επεσε στους ΑΝΕΛ στην ΠΑΤΡΑ...Η Κοσπέτα έριξε σφαλιάρα στον Λαϊνιώτη!


To τι έγινε στην συνεδρίαση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πριν μερικές ημέρες, παρουσία του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη… δεν περιγράφεται! Μέχρι και «χαστουκιά» έπεσε, και μάλιστα από γυναίκα σε άνδρα! Η «μικρόσωμη» Κωνσταντίνα Κοσπέτα, έριξε«σφαλιάρα» στον υψηλόσωμο (γίγαντα γαρ) Γιάννη Λαϊνιώτη!

Οι δύο πολιτευτές «αρπάχτηκαν» για τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής. Στην οποία συμμετέχει η κυρία Κοσπέτα, όπως και ο πολιτευτής Δημήτρης Χειμώνας ο οποίος υπεραμύνθηκε των θέσεων της γυναίκας συνυποψήφιάς του.
Κατά την καταγγελία ο Γιάννης Λαϊνιώτης ήθελε να βάλει τους «δικούς του» στην συντονιστική επιτροπή για να κάνει «κουμάντο», ο ίδιος όμως ισχυρίζεται πως… δεν είναι καν εκλεγμένα τα μέλη της και ότι κάνουν «ότι θέλουν» στο κόμμα!Με το που ακούστηκαν αυτές οι αντιπαραθέσεις ενώπιον του κ. Σγουρίδη έγινε… της κακομοίρας! «Αρπάχτηκε» η Κωνσταντίνα Κοσπέτα, ο κ. Λαϊνιώτης χρησιμοποίησε βαριές κουβέντες και άφησε «αιχμές» και τότε άρχισαν…. και οι σπρωξιές! Και τότε έπεσε και το χαστούκι! Ο ήχος του ήταν… εκκωφαντικός και άπαντες έμειναν με ανοιχτό το στόμα! Η κυρία Κοσπέτα χαστούκισε τον αρκετά υψηλόσωμο πολιτευτή ενώ στην «φάση» παρενέβη και ο σύζυγός της Γιώργος Παπαδόπουλος, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Φαρίνα Πόρτο» ο οποίος λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον κ. Λαινιώτη. Επικράτησε τελικά ψυχραιμία μετά από παρέμβαση των υπολοίπων.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το χαστούκι δόθηκε όταν η κυρία Κοσπέτα πήγε να πιάσει το μπράτσο του κ. Λαϊνιώτη (κατά τη διάρκεια της λεκτικής αντιπαράθεσης) και εκείνος της είπε «φύγε από δω μην με βρωμίζεις»! Και τότε… έπεσε η σφαλιάρα!
Να υπενθυμίσουμε ότι οι σχέσεις Λαϊνιώτη – Κοσπέτα δεν είναι καλές… εδώ και καιρό, αφού ήταν έντονη και η προεκλογική τους αντιπαράθεση. Άλλο αν τελικά η βουλευτική έδρα δοθηκε «δωράκι» στον Νίκο Νικολόπουλο (μετέπειτα ανεξάρτητο) κάτι το οποίο εξακολουθεί και προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στους τοπικούς πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Το επεισόδιο μεταξύ Λαϊνιώτη και Κοσπέτα έφαθσε μέχρι και τον Πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου