ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΜΠΟΥΓΑΣ: Ρ.Α.Κ = ΡΑΚένδυτοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΛΗΡΙΩΤΕΣ.........!!!!


ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ!!

Το SITE της ΡΑΚ Π.Φαληρου είναι για γέλια... και για κλάμματα επίσης! Γνωρίζουμε ότι συντάκτες είναι ο επικεφαλής της αριστερής (ο θεός να την κάνει) παράταξης Μερκουράκης κι εννείοται ο Γιάννης Μπίτσικας.
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ και για τους δυο κυρίους...Ο μεν Μερκουράκης αφότου έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρεται απο το ένα υπουργικό γραφείο στο άλλο και εξαργυρώνει τα προεκλογικά γραμμάτια για τα κουπονάκια που πουλούσε...Γνωστός απο τη δράση του και στα μαθητικά του χρόνια όπου προσπαθούσε να προσυλιτησει μαθητές που ήταν αδιάφοροι με την πολιτική, πουλώντας αριστερίστικη διαφωτιση και τόνους μπαρούφας!!
Αφού δεν κατάφερε να επιβιώσει στο γραφείου του αγροίκου σύντεκνου Πολάκη, έσπευσε να πιασει στασίδι σε γραφείο γυναικας υφυπουργού για τα προς το ζειν βρε το παιδί....Ετσι λοιπόν ξέχασε και δήμο και παράταξη και ιδεολογία καθώς τη δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς!! Θα μπορούσε να ήταν μέχρι και αξιο απορίας γιατί δεν παραιτείται αφού έχει να πατήσει αιώνες το πόδι του στα δημοτικά συμβούλια. Στη προκειμένη περίπτωση όμως δεν είναι! Δεν του επιτρέπει το Αγιο κόμμα του Πατερουλη (ξέρετε τον Στάλιν εννοούμε) να αφήσει τη διαδοχή στον αμέσως επόμενο γνωστό πρώην ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Γιάννη Μπίτσικα. Γιατί ναι μεν τους έδωσε χείρα βοηθείας ο μπάρμπα Γιάννης απο το πρσωπικό του γινάτι που οι "δεξιοί" πρώην φίλοι του τον υποχρέωναν να κλείσει το ιδιωτικό ιατρείο του αν ήθελε να παραμείνει γιατρός του ΙΚΑ αλλά μέχρις εκεί! Γι αυτούς είναι ξένο σώμα και το δεξιό σώμα δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο αριστερό, μην γελιέσαι κυρ Γιάννη. Ωστόσο φαίνεται ικανοποιημένος και στο ρόλο υποκατάστατου του Μερκουράκη, κι έτσι έσπευσε να φλομώσει στις μπαρούφες το τους δημοτικούς συμβούλους στο συμβούλιο στις 30 Οκτωβρίου 2017!

"ΚΑΘΑΡΕΣ" ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ!!........

Στο πλαίσιο λοπόν της σπέκουλας του" θεάρεστου έργου" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , ο Γιάννης Μπίτσικας (ποιο ΣΥΡΙΖΑ κι απο τον ΣΥΡΙΖΑ) , προσπαθούσε να πείσει τους δημοτικούς συμβούλους "πως έγινε οτι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν απο πλευράς κυβέρνησης για τη αντιμετώπιση του ατυχήματος...της πετρελαιοκηλίδας"!!! ΠΟΣΗ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ αγαπητοί Φαληριώτες να αντέξετε κι εσείς!!
ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!

ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ - Τα κοιμισμένα αντανακλαστικά του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιιλίας αντέδρσαν με εγκληματική καθυστέρηση, μια μέρα κυριολεκτικά μετά τη διαρροή πετρελαίου στη θάλασσα!!
ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ- Ο φίλτατος Πρωθυπουργος αυτής της έρημης χώρας διακόπευε στην νησιωτική εξοχική κατοικία του γνωστού διασκεδαστή Λάκη Λαζόπουλου και...πέρα βρέχει!!
ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ- Εβγαιναν κάτι "νούμερα" της κεντρικής πολιτικης σκηνής και δηλωναν δημοσια μπροστά στις κάμερες πως κάτι ελάχιστες μέρες μετά το συμβάν ο κόσμος θα μπορεί να κολυμπα ελεύθερα!!!!!....
ΝΟΥΜΕΡΟ 4- Δήλωνε ο Γ.Μπίτσικας στο δημοτικό συμβούλιο πως "η ευθύνη βρίσκεται στο γεγονός πως ΤΕΤΟΙΑ τα πλοία έχουν άδεια να κυκλοφορούν και να μεταφέρουν πετρελαιοειδή"...
Δηλαδή ποιος είναι κυβέρνηση δυο χρόνια τώρα???
ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΑΓΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ???
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ο Κουρουμπλής ΤΟΣΟ διάστημα μετά το καταστραφικό αυτό γεγονός??? ΠΟΥΘΕΝΑ ακόμη ΔΕΝ έχουν αποδοθεί ευθύνες....
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ???
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ??....

Κι ενώ εκκρεμούν όλες αυτές οι απαντήσεις έρχεται ο Κουρουμπλής συνοδεία υφυπουργών και γενικών γραμματέων για να παραδωσει την ακτή στο Φάληρο, στο Πειραιά και πάει λέγοντας...!!!
ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ , γιατί μόνον ο συγκεκριμένος Υπουργός θα ήταν σε θέση να παραδώσει παραλίες καθώς τις φανταστηκε καθαρές!! Με όνειρα και...ονειρώξεις όμως παπαγαλάκι της κυβέρνησης Γιάννη Μπίτσικα , δεν παραμυθιάζεται τον κόσμο.

Ο ΒΥΘΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΛΑΓΚΤΟΝ, ΜΑΛΑΚΙΑ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ.....
ΤΟ ΤΙ εχει να ξεράσει η θάλασσα με την πρώτη δυνατή χειμωνιάτικη υψηλή σε ανέμους κακοκαιρία δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ!!
Επειδή θα οργιάσουν αγαπητοί αναγνώστες οι καρκίνοι του δερματος, οι ακραίες αλλεργίες και πολλά άλλα δεινά ΜΗΝ ακούτε άλλες μπαρούφες!!

Παραδώσανε τις "παραλίες" με τελετές ΦΙΕΣΤΑΣ και ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜΜΜΜ!! Θα κάθεστε στις ξαπλώστρες αγαπητοί αναγνώστες μας, ΜΟΝΟΝ για να αγναντεύετε το πέλαγο και για να σας έρχεται μια υπέροχη essance πετρελαίου!!!
θα πηγαίνετε να "ψήνεστε" απο τον ήλιο ΑΛΛΑ δεν θα μπορείτε να βουτήξετε στο νερό!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΡΑΚ'' ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !!

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με την ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ'' για το ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου