ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους το Βραβείο Διαφάνειας στο δήμαρχο Χατζηδάκη !

Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για την βράβευση του δήμου Παλαιού Φαλήρου με το Βραβείο Αριστείας για την Χρηστή Διοίκηση & Διαφάνεια από την ΕΕ δίνει τοFaliroPressNews.
Η βράβευση είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας η οποία δεν ελέγχεται καν από το Συμβούλιο της Ευρώπης, αλλά ο δήμος Παλαιού Φαλήρου αυτοπροτάθηκε και αυτοψηφίσθηκε.
«Παραμύθια τα Σήματα Χρηστής Διαχείρισης». «Βραβεύτηκαν σε μια διαδικασία που ψήφισαν ο Χατζηδάκης, οι Αντιδήμαρχοι και η παρέα τους. Καμία ανοιχτή διαδικασία. Εκεί όπου δεν αυτοψηφίζονται έχουμε αγωγές ,μηνυτήριες αναφορές στον εισαγγελέα διαφθοράς για τις απευθείας αναθέσεις τις κατατμήσεις Κ.Λ.Π.

Επίσης τρίμηνη αργία έχει επιβληθεί στον δήμαρχο γιατί δεν σφραγίζει το ξενοδοχείο Poseidon που λειτουργεί παράνομα ,οι κακές γλώσσες λένε σε τι τον κρατά τον παμπόνηρο δήμαρχο ο ξενοδόχος και προτιμά να χάσει τρεις παχυλούς μισθούς


Η προβλεπόμενη διαδικασία δεν τηρήθηκε αυστηρά, διότι σκοπός μεν είναι να πιστοποιούνται οι δήμοι που πετυχαίνουν υψηλό επίπεδο διακυβέρνησης σύμφωνα με τις 12 ευρωπαϊκές αρχές χρηστής διακυβέρνησης του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά η συγκρτική αξιολόγηση δεν έγινε όπως προβλέπεται.
Ειδικότερα,υπάρχουν τρία επίπεδα στα οποία γίνεται η αξιολόγηση. Το πρώτο είναι της αυτο-αξιολόγησης, όπου οι δήμοι καλούνται να προσδιορίσουν το επίπεδο ωριμότητάς τους για κάθε Αρχή, το δεύτερο είναι αυτό που προβλέπει ερωτηματολόγια απευθυνόμενα στους πολίτες και το τρίτο είναι αυτό το οποίο προβλέπει ερωτηματολόγια απευθυνόμενα στο προσωπικό και στις δομές των Δήμων.Τέτοια ερωτηματολόγια δεν εμφανίσθηκαν 
δημόσια πουθενά   στο Παλαιό Φάληρο.
ΑΔΕΛΦΙΑ..Για να μην μας παραμυθιάζουν τα πάντα στημένα«ρεπορτάζ»ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΩΡΕ ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου