ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Παλαιό Φάληρο: Παρκάρισμα για... όσκαρ από ασυνείδητο οδηγό - ΦΩΤΟ αναγνώστη


Άλλο ένα "οσκαρικό" παρκάρισμα, σαν αυτά που παρατηρούμε καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους, έκανε ένας ασυνείδητος οδηγός στο Παλαιό Φάληρο.



Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, έχει αφήσει το αυτοκίνητό του επάνω στη γωνία στη συμβολή των οδών Αίαντος και Μουσών, παρεμποδίζοντας τη διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είναι σχεδόν δύο μέτρα μακριά από το πεζοδρόμιο.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση 100 μέτρων από το σταθμευμένο αυτοκίνητο, υπάρχει αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί δεν έδωσαν καμία σημασία, σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη στο enikos.gr.

Ο ίδιος προσθέτει πως ορισμένοι αστυνομικοί του κοντινού αστυνομικού τμήματος παρκάρουν τις μοτοσικλέτες τους επάνω στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται απέναντι από το τμήμα.

Τέλος, στο αυτοκίνητο που έχει παρκάρει σε κακό σημείο βλέπουμε μία σακούλα σκουπιδιών η οποία έχει τοποθετηθεί επάνω στο παρμπρίζ, πιθανόν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιλογή του ασυνείδητου οδηγού να σταθμεύσει εκεί.
Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου