ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Η απλότητα ενός άνδρα


Οι γυναίκες λένε, είμαστε πολυμήχανες, μπορούμε να συνδυάζουμε πολλά πράγματα μαζί, να λειτουργούμε σε άλλες συχνότητες. Δεν έχουμε ανάγκη λένε τους άντρες, για να τα καταφέρουμε, κι όμως, μπορεί οι άντρες να έχουν πιο απλό τρόπο σκέψης, μα μια δυναμική γυναίκα χρειάζεται αυτή την απλότητα.

Έχουμε ανάγκη αυτό τον τρόπο, για να παραμένουμε γειωμένες στην πραγματικότητα. Για να μη χανόμαστε στον κυκεώνα των σκέψεων μας, για να μένουμε συντονισμένες και προσηλωμένες σε αυτό που κάνουμε.

Χρειαζόμαστε την ηρεμία που αποπνέει ένας άντρας, το ότι δε σπαταλάει πολύ χρόνο για να υπέρ αναλύει την παραμικρή λεπτομέρεια. Το ότι δε χρειάζεται να κάψει φαιά ουσία για να αποφασίσει τελικά κάτι που εμείς μελετάμε τρεις μέρες για να το αποφασίσουμε και άλλες τόσες για να σκεφτούμε και ποιες συνέπειες μπορεί να επιφέρει αυτή μας η επιλογή.

Οι άντρες μας διδάσκουν τη φυσικότητα μέσα από την απλότητα τους, και το πως να είμαστε χαλαρές. Δεν αγαπούν την πολυπλοκότητα και τις δύσκολες καταστάσεις και αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές τους χαρακτηρίζουμε «παιδιά».

Ένας άντρας λοιπόν, είναι απολύτως απαραίτητος στη ζωή μιας γυναίκας, είτε ως φίλος, ως σύντροφος, είτε ως πατέρας ή αδερφός. Πιστεύω ότι αντίστοιχα, θα υπάρχουν και άπειροι λόγοι που ένας άντρας χρειάζεται μια γυναίκα. Οπότε ας μην τους υποτιμούμε για την απλότητα τους, και ας εκτιμήσουμε το δώρο που μας προσφέρει η παρουσία τους στη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου